Jump to content

MonPC

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MonPC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Dahili ekran kartı varsa pili çıkardığından ona geçmiş olabilir ona takıp açmayı dene açılmaz ise eğer birden fazla rem varsa tek tek takıp açmaya dene böylece problemli olanı bulursun.
  2. konun açıklamasında belirttiğim hatayı alyorum. oynayan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi acaba? çok acil lütfen yardım... NOT : Hesap daha yeni 12.02.2011 21:01'de açtım banlanmayla alakası yok...
  3. kardeş bende Black Ops Ve Transformers War For Cyberton'da Aynı Sorunları Yaşadım. Sonra sildim yükledim sorun kalktı. Oyunun ilerleyen bölümlerinde aynı sorunlarla karşılaştım. Şunları Yap Sorunun Çözülmesse Tekrar Buraya Dön : www.xfire.com'a Gir. Burada patch v1.1'i bul indir. Sorunun çözülecektir. Bir Çözüm Daha : Stero Karışımı'nı Aç . Belki güleceksiniz ama CoD4 Multiplayer Ve Singleplayer'e Ancak Böyle Giriliyor. Bir Çözüm Daha : Oyununu Sürekli Güncel Tut , xFire'de Bu Oyunla İlgili Şeyleri Oku.
  4. Jimy Valles sk8er_boi :)

  5. Global $Paused HotKeySet("{PAUSE}", "TogglePause") HotKeySet("{ESC}", "Terminate") While 1 $i = 0 Do send("z") until 1=2 WEnd Func TogglePause() $Paused = NOT $Paused While $Paused sleep(100) ToolTip('Script is "Paused"',0,0) WEnd ToolTip("") EndFunc Func Terminate() Exit 0 EndFunc Bu şekilde durmadan z harfini gönderilmesini sağlıyorum ancak sadece bir programa göndermesi için ne yapmam gerekir??
  6. İyi tutturmak lazım yüksek yapmak için.
  7. http://www.myfreesitehost.com/ 150 mb alan 4gb trafik
×
×
  • Create New...