Jump to content

Aqil990

Üye
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Aqil990's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. temam teşekkr ederim bilgilendirdiyin için. Amma bence bunun içinde bir şeyler olmalı ben araştırıyım belki birşeyler buldum. iyi günler
  2. @blu_life, usta yok öyle deyil. Avi dosya çalınınca fonunda wave dosyası çalınsın oöyle birleşme. Öyle bir şey mümkünmü? Autoit kodlarıylada olmasa autoitde cmd koları kullanarak yapmak olurmu?
  3. Tüm TncTR userlerine selamlıyorum. İyi günler. Şimdi bir sorum olacak, iki dosyayı nasıl birleştire biliriz? Mesela bir wave osyamız ile .avi dosyamızı nasıl birleştire biliriz? Şimdiden teşekkürler.
  4. Merhabalar, Bir sorum var: şu autoitde stringlerle ilgili sorunum var, şimdi bir indirme linkinden isim.uzantını nasıl ala bilirim? mesela: http://ie-organic.conduit-download.com/57/46/CT465157/Downloads/IE/Releases/6.3.4.15/11-04-10-13.00.32.653/TNC.exe şu linkden TNC.exe ni string olarak nasıl ala bilirim? Şimdiden teşekkürler.
  5. Tamam anladım, bende neden sorun çıkdığını arıyordum 250 çok kiçik süre olduğu için ve benimde internet hızımın çok düşük olduğuna göre başarısız söylüyordu. 250 ni 1000 yaptım problem aradan kalkdı. Teşekkürler.
  6. Anladım basit yollarla çıkış buluna bilirmiş blackman12 ustanın yazdığı yolla gitmem iyi olacak qaliba,çünki blue_life usta ping denemesi bende pek başarılı olmadı. İnternetde iken ping sorusuna "internet bağlantısında sorun var" mesajı çıkdı bilmem neden. İkinizede her şey için teşekkürler.
  7. Merhabalar, Uyarınızı gördüm anladım. Şimdi yeni bir sorum var, PC nin internete girdiğini yazdığımı programa nasıl anlatırız??? Ona göre programda işlem yapdiracamda. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  8. Teşekkür ederim. [warning][color="#000000"][b]DİKKAT: Teşekkür Etmek İstiyorsanız [img]http://img402.imageshack.us/img402/1475/tesekkurt.png[/img] Butonunu Kullanmanız Gerekmektedir.[/b][/color][/warning]
  9. Merhabalar, Hostkeyset ile nasıl 2 ve ya daha çok düyme basıldığı zaman funksiyonu çağırta biliriz?
  10. tam istediğim gibi,çok çok teşekkürler.
  11. komutu bilmiyordum diye yardımda ala bilmiyorum , teşekkürler. Tek resimi açıp kapatmak imkanımız yokmu? Vordde, excelde filan oluyor. Onun gibi?
  12. Merhabalar, Bir sorum olucak,cevaplarsanız sevinirim. Proqram açılırkan sadece bir resimin açılıb daha sonra kapanmasını nasıl sağlaya biliriz? Sadece resim, pencere filan yok. Şimdiden teşekkürler.
  13. Chok iyi ornek tewekurler, inceliyorum. cok saol
  14. @blue_life Selam, kardeshim, autoitle kucuk oyunlar yapa bilirmiyiz? mesela arti isareti ilave etdik random hedefler cikartmaq bir silahla onlari vurmak. Mumkunmu?mumkunsa kisaca yol gostere bilirmisin bana. Simdiden tesekkurler...
  15. IE komtlari ile yapiyorum, pekde hoshlanmiyorum ama, bashka tur mumkunmu?
×
×
  • Create New...