Jump to content

sayan247

Üye
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sayan247

  1. birde arkadaşlar indiren kuran varsa söylesin desin kurdum çalıştı felan.
  2. yok kardeşim kendi otomatik tıkla sen tıkla 2 dk pc desteklerse zaten kösede kuruldu diye cıkıcak.resme gerek duymadım kurulum otomatik oldugundan. sen çift tıkla zaten kurucak pc ye görücen zaten.2 defa tıkla prog. sonra 2dk bekle hiç bişi dokunma kurucak o.
  3. otomatik kurulumdur.çift tıkla programa 3 dk bekle kurulucaktır.crack lama otomatiktir.sınırsız kullanım lisanslamadır.sadece tnctr sitesinde paylaşıyorum. LİNK;::::: http://ul.to/ta535cg6 [url][url]https://twitter.com/FavoriYazilim[/url][/url] twitter sayfamdır burda her gün paylaşım vardır.
  4. önemli olan serial zaten bende yanına prog.koydum lazım olur diye.
  5. türkçeye cevir dillerden. kurarken dil yerine hızlı hızlı okeylediysen olabilir. resimdeki tema bölmü var orada diller var degiştir türkce yap
  6. [img]http://img560.imageshack.us/img560/7241/1231312.png[/img] Arkadaşlar advanced system care 4 ün lisans aradım buldum.olmayanlar için programı kullanmak isteyenler için rarladım ve link koydum.1 yıllık iisanslı kullanabilirsiniz.yapmanız gereken sadece indirmek.önceklikle rar da advanced prog.kurun ardından şimdi yükselt tıklayın ve lisans kodu gir bölümüne tıklayın.[b](int.baglantınızı kesin)[/b]ardından rar daki kodu yapıştırın ve okeyleyin 365 günlük lisansı kullanın. [b]önemli:[/b]kodu okeylerken int.baglantınız kesik olmalıdır yoksa olmazzzz. Denenmiştir.Çalışıyor.eset nod 32 lisanslı anti virüsle taranmıştır. Türkçedir. [code]http://uploaded.to/file/ur0qqzjn[/code]
  7. aynısı bu daha belirtili ve programlanmıs hali.
  8. deneyin test yapın isterseniz az da olsa işe yarıyo.
  9. intel i5 den şaşma derim.dell acer toshiba asus dan şaşma casper da iyide teknik servisi kötü bizza şait oldum. i5 işletim sistemli bi pc bulusan o fiyata al zaten ekran kartı ve ramide i5 bir laptopun donanımlarıda iyidir.
  10. kardeş 250w yazıyodur powersupply de ama 150 anca veriyodur.bence 300w gercek fsp bi powersupply. en kötü ihtimal degiştirmiş olursun daha iyi olur.powersupply degiştirme zamanın bile gelmiştir.
×
×
  • Create New...