Jump to content

nakres_38

Üye
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nakres_38's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. bu Windows surumunu kurduğumdan berıdır hıc problemlerım eksık olmadı. paylasan kısının kalbı kırılmasın lakın. oyun kuramıyorum. ısdone.dll hatası verıp duruyor. ve ben neredeyse nette paylaşılmış butun video veyonergelerı uyguladım. birtek forzo horızon oyununu kurabıldım. Windows surumunu guncelleyıp Windows defenderı komple kapatınca horızon kuruldu. ama farcry metro.ve battlefielt oyunlarını kuramadım maalesef. 250 gb oyun ındırıp sıldım. ve bu yazıdan sonra yenı bir Windows bulup kurucam.
  2. windowsu kurdum lakın. bi problem var. internet Explorer kapanmıyor. anca CTRL alt DEL yapıp kapatıyorum. ne istir cozemedım
  3. sayın arkadaşlar ben bu Windows surumunu ındırıyorum fakat kurulumdan sonrakı işlem diye bırsey belırtılmıs. tam olarak neye yarıyorç yapmasak bır sorun teskıl edermı. rica ederım bılenler aydınlatsın.
  4. kardeşim ellerine sağlık. ama bir problemım var. eskı bir masa ustu bilgisayara ssd ye kuramadım. Windows bu dıske yüklenemez seklındebir makale çıkıyor. bıostan ıde olan ksımları sata olarak deıstırdım fınal. kuruluma gecıyor yüzde 26 ya gelınce gene hata verıyor. bu seferde . wındows gereken dosyaları yukleyemıyor seklınde hata kodu0x8007025D yazıyor. lanet geldı yemınle.
  5. atlasgold kardeşim bunu indirdim ben. fakat bu sürüm wim destekli sürümmü ?? ayrıca uefi özelliği yok demek ne demektir. usb den boot edilmez demekmidir ?
  6. saygıdeğer arkadaşlar .yıllardır Windows 7 kullandım. sonra bi Windows 10 kurduk. lanet girsin hiç memnun kalmadık. başlatma menüsü bilmem neyi bi yanda. herşey karışık kuruşuk geldi. neyse. şimdik tekrardan win 7 kurucaz. usb diske çekiyorum. ve bu arkadaşın paylaştığı win 7 yi kurmak istiyorum. WIM sürümü nü daha uygun gördüm. hem eski PC hemde 3.nesil bilgisayarlarımız var bunlara kurucaz. ama uefi desteği filan yok demiş. 64 bit win 7 kurucam PC ye. bunu şimdi kursak çalışmazmı ? dert nedir anlayamadım ? . ikincisi turbobitten indiremeyiz. sayın abiciğim şunu güzel biyere ubload ette indirek. hani yandex filan varya . direkt tıklayınca anında indirme seçeneği gelen sistemlerden bahsediyorum. teşekkürler ediyorum herkese. saygılar
  7. 64 bit kurdum. ve ekran kartım nividea 9 serisinden 9800 gt. win 7 nin bütün sürümünde çalışırken bunda sürücüyü kuramıyorum.
  8. borz_50 kardeşim mayıs ayında vermiş olduğun linkteki win 10 u kurmuştum. ve ekran kartı sürücüsünü kuramıyorum. anca fırsatım oldu yazmak için. Windows sürümü bu kartı desteklemiyor diyor. bu nedir ??
  9. anakartım gigabayte h61M-s2PV ultraduble 4 maus ve klavyem usb li deil... anakartımın bios güncellemesi hiç olmadığı kadar güncel. haftalık güncellerim... problem yapan ekran kartı ASUS Nvidea GT 730... problem yapmadan kullandığım ekran kartım nvidea 9800GT... kasam tertemiz ve sorunsuzdur. birçok parça hala garantilidir. problem donanımsal arıza deil. donanımsal bir uyuşmazlık var. bu problemi bulmak istiyorum. bu yazdıklarımızı konuştuklarımızı çoktan aştım artık.,, öyle gözden kaçan ufak bir detay ufak tefek temizlik konuları filan deil.. yukarıda anlatmıştım. aynı şey amcamın bilgisayarındada yaşamıştık geçmişte. onunda anakartı gigabayte GA-MA790 XT modeliyli. ve ati ekran kartı kullanırdı. onunda bazen Pc kitleniyordu. ve benim ekran kartımı birkez takıp çalıştırınca bilgisayar açılıyordu, ve sonra ati kartı takıp kullanıyordu. yani bu olay arasıra oluyordu ondada. şimdi benzer bir konu bende yaşanıyor... galiba çözülemiycek bu konu.. ama ben birşeyden daha şüpheleniyorum. nvidea ekran kartımın harici elektrik girişi var 4 pin.. acaba sorunsuz çalışma sebebi bumudur.. diğeri asus kartta harici elektrik girişi yok. direkt slota takılıyor. hal böyle oluncada benim power güç yetiremiyormu acaba ??? ama güç yetmese hiç açılmaz diye düşünüyorum. çünkü pc güvenli modda filan çalışıyor. ve arasıra normal açılıyor... .. neyse.yeni bir power ile yeni bir ekran kartı alıp tekrar deneyeyim... bu olay için. birtane ram. birtane HDD. birtane ekran kartı. birtanede aynı model anakart aldım. lanet olası sistemin neresinde uyuşmazlık var çözemiyorum.
  10. tamamda kardeşim. anakartta sıkıntı varsa diğer ekran kartımı taktım. bunda neden sorun yapmıyor. nvidea 9800 GT 9 serisi.. 1GB. 256 bit. canavar gibi çalıştırıyor. anakartta hiç bir sıkıntı yok eminim... bazen böyle oluyor bunuda biliyorum. ama neden olduğu hakkında BİR BİLGİM YOKbak mesela. bu bilgisayarımı kitleyen kartı taktığım PC amcamın bilgiayarı. onunda anakartı gigabayte. ondada şöyle bir sorun vardı mesela. onunda pc bazen kitleniyordu. ama bilgisayar hiç açılmıyordu. bizde benim ekran kartını birkez takıp çalıştırıyorduk bilgisayar sorunsuz açılıyordu. sonra o kitleyen kartı takıp kullanabiliyordu. yani benim kartı kilit niyetine kullanıp bilgisayarı çözüyorduk. sonra kendi kartını takıp sorunsuz kullanıyordu. bu kitlenmeler ekran kartlarından dolayı oluyor. ama ne ekrankartı arızalı. nede anakart arızalı. bu olayın sebebini bilmiyorum. başından geçenler varsa beni çok iyi anlarlar... CASPER0007 KARDEŞİM RAMLAR HENÜZ YENİ VE SAPASAĞLAM. HALA GARANTİLERİ VAR.
  11. evet arkadaşlar sorunu çözdüm.. daha doğrusu sorunu çözemedim .ama sebeb olan şeyi buldum. benim bilgisayara kullanmakta olduğum ekran kartı takılıyken ne Windows 7 . nede Windows 10 açılmıyor... ekran kartımı bayadır kullanıyorum. canavar gibi kart. açmadığı oyun yok. ama benim bilgisayarımda sıkıntı yapmaya başladığı günden beridir resmen gece gündüz bilgisayarla cebelleşiyorum. inanırmısınız bir günde dört beş sefer format attım. ne yaptımsa açılıştaki donmayı çözemedim. ekran kartımı çıkarıp format kuruyorum. açıpğ kapatıyorum sıkıntısız. sonra kartı takıyorum. PC felç oluyor resmen. ve öyle bir felç oluyorki. ne sistem kurtarma geri yükleme. nede onarma ,, hiç birisi işlemiyor. illaki baştan format atılcak. şimdi arkadaşlar gelelim sonuca. ben bu kartı yine gigabayte marka başka bir bilgisayara taktım. bikaç gündür deniyorum. henüz hiç bir sıkıntı çıkarmadı. sadece benim kasada sıkıntı yapıyor. fikirlerinizi alabilirmiyim ???
  12. tamam Windows 10 deniyeceğim. peki bana önerebileceğiniz bir link varmı usb ile format atmak için. aslen win7 nin herşeyine alışmıştım o yüzden win8 yada win 10 istemiyordum. neyse alışırık heralde. birde EFES34 kardeşim. abime ben format için usb yi vermiştim ama o Windows 8 kurmuş. kusura bakmayın yanlış yazdım ben. laptopa win8 kurmuş yani. özür diliyorum bunun için.. ayrıca ALPHONSO kardeşim . bios güncellemesini sürekli yapıyorum. hatda gigabayte anakartın kendi proğramı var bios güncellemek için. iki tıkla anında güncelliyorum. herkezden allah razı olsun.. güzel bir win 10 linki verirseniz birde onu deneyim. teşekkürler tekrardan.
  13. bilmiyorum ama şöylemi demek istedi acaba. sp1 deki driver ile benim harici yüklediğim driverlerde çakışmamı var filan gibi düşündü. biriside biostam ram voltaj ayarlarında biyerde 1666 mhz seç filan demiş. benim kartım 1333 mhz destekşli zaten. peki şunu sorayuım size. bu pc ye win 8 de kuramıyorum. sertifika filanmı diyordu yada ürün anahtarımı diyordu neydi unuttum vallaha. bişeyler deyip duruyor.. bununla ilgili bir çözüm yolu varmıdır ?
  14. bunun için 1tb. sıfır harddisk aldım . ondada aynısı oluyor. yinede dediğinizi yaptım. ikı tane HDD var birisi 500 GB: birisi 1000.GB ikisininde raporu budur.
×
×
  • Create New...