Jump to content

AnılÇoruk

Üye
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AnılÇoruk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. USB'den XP sorunsuz Sekilde Sanırım Laptopta Sıkıntı var Direk Mavi Ekranı Basıyor =)
  2. Selam ARkadaslar..   Modemim Daha Öncede Calısıyordu Airties Sayfasından kilit kaldırmak için programı indirdim frimware yükleme asamasında sistemim elektik kesintisinden dolayı kapandı..   modem ısıklar aktif reset dügmesi calısmıyor..   sistemim sınırlı olarak baglantıda ve hişc bir skildem odem arayüzüne erişim sağlayamıyorum..   Sorunu Nasıl Fixlerim?
  3.     Teyyare Hocam Vermiş Oldugun Bilgiler İçin Ayrı Ayrı Tesekkür EDerim.. İşlemci Yuvasına Kacan Termal Macun Temizledim.. İşlemci Fanı 0Dan Yenilendi.. Ekran Kartı Fanı Temizlendi Ve 0Dan Yenilndi.. Termal Macunları Değiştirildi..     Sorun Ortadan Kalkmıstır.. Suan için Sorun Yoktur.
  4.   low level disk ile formatlayıp tekrar format attım orjinal msdn sürümü ile anakart üreticisinin kendi driverları indirdim.. sistemi update acmadım bakalım sorun devam edicekmi cok sacma yerde tek bir oyunda hata veriyor lol de anlamadım gitti herkeste olan sorunmus fakat windows 8.1 laptopunda sorunsuz oynatmama ragmen masaüstünde daha önce oynanama ragmen sorun yoktu birden bire sorun cıktı :)
  5. değerli cevaplarınız için tskler.. direct x son sürüm yüklüdür.. AMD 14.3 BETA Driver Yüklüdür. AMD'nin Eski Driver Yükledigim Halde Beta Olmayan Sorun Aynı Malesef Driver Magican ile Driver Güncellemesi Gerceklestireyim..   Saygılarımla
  6. Selam.. Oyunlara Girdigimide Hata ile Karsılasıyorum Format Attım Yine Yok.. Konu Hakkında Yardımcı Olabilirmisiniz?
×
×
  • Create New...