Jump to content

selman akyurek

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

345 profile views

selman akyurek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Selamun aleykum ilkönce aylar yıllar geçsede tnc xp de emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Hepsinden Allah razı olsun.Benim bi ricam olacak fakat nereye yazacağımı bilmediğim için buraya yazayım dedim sk8ter hocamın her yerde gözü var ) bu tnc xp mizin 2. cd si gibi wpi seklinde geniş güncel programlara sahip bir program wpi yasa iso nerden bulabilirim sitemizde varmı yoksa rica etsem bana yardımcı olan olurmu yada yapılması güç değilse tarif edecek birileri varmıdır.Şimdiden anlayışınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Selametle
  2. Abi hiç lamı cimi yok hani bir laf varya kız dediğin İstanbul gibi olamlı diyor buda öyle bişi forum dediğin site dediğin dostluk dediğin paylaşım dediğin yardım dediğin vs.vs. onlarca neden sıralayabilirim işte bu bütün dediklerin TNCTR gibi olmalı. Allah bütün emek veren kardeşlerimden abilerimden ve arkadaşlarımdan razı olsun.
  3. Ya hoca benim pc ye denedim bu tnc xp yi ellerinize sağlık süper ama gel gelelim şimdi explorer'e tıklayınca Documant and setting felan acılıo giriş sayfasına girmiyor ayrıca hızlı başlat gelmiyor bütün her yeri kontrol ettim tekrar formatladım yine yok bunun sebebi nedir.cd mi bozuldu dedim tekrar indirdim yazdırdım cd ye yenisini kurdum yine aynı hayatla karşılaştım.
  4. sk8er_boi Allah aşkına sen insanmısın )) Rabbim senin gibileri başımızdan eksik etmesin, yar ve yardımcın olsun.....
×
×
  • Create New...