Jump to content

mertpls

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • kayseri

Recent Profile Visitors

249 profile views

mertpls's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. proğramın için teşekkürler çok güzel olmuş. Bende şifre istiyorum proğram üzerinden de istedim ama gelmedi.
  2. [quote name='temmuz' date='07 March 2012 - 14:40 ' timestamp='1331131230' post='1166192'] Sistem yeni ve öncekilerden çok değişik. Üstelik İngilizce ve bende İngilizce özürlü bir yurdum insanıyım. Tüm bunlar biraraya gelince yer yer tecrübelerde yetersiz olabiliyor. Nitekim başlık altındaki önceki mesajlarıma baktığınızda bazı çözemediğim noktaları sormuş, sizlerden yardım ummuştum. Hepinizde çok sağolun ama hiç birinizden gram yardım alamadım. Daha sonrasını soracak olursanızda kendi azim ve çabamla bunların hepsinin üzerinden kendim gelebildim. Ancak şimdi bir takıldığım nokta varki bunu bir türlü çözememekteyim. Daha önce Win7'de güvenli mod'a girmekte (f8 ile..) herhangi bir problemim olmazken şimdi win7-win8 ikili sistemimde iki sistemim içinde güvenli moda bir türlü giremiyorum. Belki güvenli mod win8'de kaldırılmış olabilir ama win7'de neden girilmez hale geldiğini çözemedim. Günlerden beri çabalarım sonuç vermedi (Şu an ihtiyaç olmamakla beraber ileride gerekebileceğini düşünüyorum. Bu nedenle çözmeye uğraşmaktayım.). Bari bu defa yardımcı olun. Dell Inspiron 1525.. Hatırladığım kadarıyla istanbul82'nin bilgisayarından.. Tecrübesinide düşündüğümüzde bunu en uygun şekilde bu arkadaşımızın cevaplaması gerekir diye düşünüyorum. Not: Vesileyle ek bir soru: Metrodaki IE'da java ve flash player'ın çalışmasında problemmi var? Bu IE'ın 'İnternet Seçenekleri'ne nereden giriliyor? [/quote] Selam arkkadaşım öncelikle güvenli kip var ve çalışıyor f5 ile dene ben ekran kartı sürücüsü yüklerken ekran gitti güvenli kipte başlatıp sürücüyü kaldırdım. 2 soruna gelince metrodaki ie sorunlu onu kullanma, ayrıca daha önceki türkçe yamayı ben kullanıyorum bir iki ayarı var onları yapınca sorunsuz önceki sayfalarda nasıl yapılacağı yazıyor
  3. [quote name='mertpls' date='06 March 2012 - 13:38 ' timestamp='1331041126' post='1165733'] Bilgisayarıma sağ tıkla yönet de oradan açılan sayfada disk manage isimli yere tıkla orada hard disk ve cd rom görünecektir cd rom a sağ tıkla sürücü harfi ata de yeni bir sürücü harfi ver tatam de o kadar. [/quote] bende de aynı sorun oldu bu işlemi yapınca düzeldi kurulum sürücü harfi atamadığından sistemde gözükmüyor ancak, disk yönetiminde gözüküyor.
  4. [quote name='fenerlı022' date='06 March 2012 - 13:31 ' timestamp='1331040715' post='1165731'] İstanbul hocam win 8 kurduktan sonra cd rom gözükmüyor..sorun nedir acaba bi yardım etsen.. İstanbul hocam win 8 kurduktan sonra cd rom gözükmüyor..sorun nedir acaba bi yardım etsen.. [/quote] Bilgisayarıma sağ tıkla yönet de oradan açılan sayfada disk manage isimli yere tıkla orada hard disk ve cd rom görünecektir cd rom a sağ tıkla sürücü harfi ata de yeni bir sürücü harfi ver tatam de o kadar.
  5. [quote name='ILGIN' date='04 March 2012 - 11:33 ' timestamp='1330860784' post='1164869'] ekran kartının güncel sürümünü indir kur ben iki pc de denedim sorun yok [/quote] teşekkürler arkadaşım ilgin için intel hd grafik kartını kendisi otomatik tanıyor ancak flash player da sorun çıkarıyor. kendim güncel driverı yüklemek isteyince ekran kararıp bir daha geri gelmiyor. Neyse güvenli kip te driveri kaldırıp normale dönebildim. Sorunumu ise Nvidia gt 540m driverinin güncel sürümünü yükleyip, nvidia ayarlarından nvidia ekran kartını default seçerek çözdüm bu konuda sorun yaşayan olursa yardımı olur inşallah sağlıcakla kalın.
  6. Değerli arkadaşlar kimse neden yazmıyor anlamadım yoksa sadece bende mi var filmler oynarken görüntüde sorun var ekran çizgi çizgi oluyor, vlc yükledim k lite yükledim flash player güncelledim sorun çözülmedi bu konuda bana yardım edecek kişiden Allah razı olsun, Sağlıcakla kalın. Edit k lite yükleyince filmlerdeki sorun çözüldü ama internetten video oynatırken sorun devam ediyor.
  7. Niye sızmadı ki bu betayı çok merak ediyorum.
  8. Bulabilirsen Exper NR13E al derim core i7 ikinci nesil 2630QM işlemci Nvidia GT540M 1 gb ekran kartı, 640 hdd, 8gb ram ben vatandan 1400 tl ye aldım çok memnunum
×
×
  • Create New...