Jump to content

ibrahim64

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ibrahim64's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. TEŞEKÜRLER REYİZ İNDİRİYORUM HEMEN
  2. ESET 4.2.67.10 TÜRKÇE YAMA PAKETİ VARMI İYİ ÇALIŞMALAR
  3. merhaba öncelikle internetten izlemen için modemin portlarını dvr cihazına yönlendirmen gerikiyor dvr cihazlarında ilk açıcagın port 80 dir daha sonra cihazın network kısmına girip ordaki yazan portu modemde açman gerikor örn: (34567) burda dikkat etmen gereken ağ gecidine bak cihazla aynı değilse değiştir portları actıktran sonra iç İP de izleyip dış ip de izleyemiyorsanda genelde airtires modemlerde DMZ diye bir kutucuk vardır onu işaretle dış ip yi yönlendir değilse sen dışarıdan izlemek istediğinde direk modeme yönlendirir 
  4. @tipitip1i Öncelikle monitörün LCD mi CRT mi Eğer Monitörünüz LCD ise yüksek ihtimal düşme sonrasında floresan larından birini kırılmıştır veya kablosu devreden çıkmıştır çünkü sen on/off butonuna bastıgında kendini kapatıyorsa yüksek ihtimal floresanları algılamadığı icin kapatıyordur.Çoğu LCD monitörlerde floresanları algılmassa kapatır.
  5. [quote name='TeYyArEe' date='03 August 2012 - 14:19 ' timestamp='1343996347' post='1227133'] Ben bu adamı seviyom yaw, en azından sorunu çözebilecek şeyler söylüyor Ah bide biraz daha araştırsa Blue_life'ın söylediği gibi firmware ile sorun çözülebilir ancak denemek ister isen HDD Capacity Restore Tool adlı bir program mevcut. Disk kapasitesini normal haline çevirmekte. Download; [code]http://hdd-tools.com/products/cr/download/crsetup.exe[/code] Notlar: [list]Program 32 bit tabanlı işletim sistemleri altında çalışmaktadır. Windows XP/2003/Vista desteği vardır.[/list] [list]Eğer harddiski internal SATA olarak bağlayacak isen BIOS üzerinden NATIVE Mode olarak ayarla, Normal, Complatible ve Legacy modlarında sorun çıkarabilmektedir.[/list] [list]Restore işlemi bittikten sonra NTFS olarak normal biçimlendirme yapınız.[/list] [list]Tüm işlemler bittikten sonra olası disk hatalarını denetlemek için, Windows CheckDisk ile (chkdsk.exe) sorunlu sektörleri taratın [code]CHKDSK #sürücü ismi#: /F[/code][/list] Önemli not: [list]Harici diskler çıkartılacağı zaman Donanımı Güvenle Kaldır ile çıkartılmalıdır. Aksi halde Windows'a ait [color="#FF0000"]geçikmeli yazma[/color] ve [color="#FF0000"]Aygıta yazma ön belleği[/color] özellikleri nedeni ile siz farketmeseniz dahi halen yazılmakta olan veriler bağlantı kablosunu çektiğinizde güç kesintisi nedeni ile kaybolmakta veya partition bölünmelerine yol açmaktadır. [/list] Benden şimdilik bu kadar, başka sorularınız olursa PM'den yada bu konu başlığı altından ulaşabilirsiniz. Haydi kolay gele ! [/quote] sorun çözüldü teşekürler ilginize [HDD Capacity Restore Tool] Bu programla.
  6. [b]Hayırlı cumalar. harici harddiskten çıkarttım dahili olarak pc ye taktım ardından 1 tblık harddiskimi 32 mb olarak görmeye başladı. farklı işletim sistemlerinde biçimlendirmeyi denedim (win7-xp-linux) ama sonuç alamadım yine biçimlendirme ekranında ön belleğini görüyor chkdsk yaptım lowlewelformat vs. programlarla denedim sonuç yine aynı kendim bilgisayarcıyım. ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım cevaplarını bekliyorum iyi forumlar. western digital markalı ( garantisi Bitik.)[/b]
  7. Merhaba sizin sitenizden daha önce CİXP diye içinde vista 98 ve xp olan çok amaçlı bi dvd indirmiştim ve çok güzel bi çalışma şimdi ben bu dvd yi direk olarak usb ye boot etmek istiyorum bu yöntemlerle tek bir şekilde yapamadım biraz yol gösterseniz çok mutlu olurum iyi çalışmalar.
  8. Zaten bios güncellemesinde %50 şanşın olur ya olur ya Ölür... Jumper da bios pilini söküp takmak gibi bsydir sadece ön bilgiyi sıfırlar.. Büyük ihtimal sen biosu güncellerken bi hata olursu yada bazı bilgileri eksik attı bios entegresinn değişmesi gerek yada eprom yazıcıda tekrar biosu programlayacaksın. Kolay Gelsin..
×
×
  • Create New...