Jump to content

CoLdFiRe53

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CoLdFiRe53's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi cossacks veya onun gibi yeni çıkmış oyun arıyorum yardımlarınızı bekliyorum. =)
  2. pcmemo açmıyorum ama laptop çok yavaş everesten girdm bellek bölümünde toplam fiziksel bellek 3035 mb gösteriyor.
  3. arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi toshiba laptop'um{ http://www.istanbulbilisim.com.tr/Satellite_A350-212-TOSHIBA-DUNYASI,11357.html } normal bilgisayarım isletim sistemine girdiğimde ram 4gb gösterirken çalıştırdan dxdiag den girdiğimde 4 gb olan ram 3gb ta düşüyor ve ekran kartıda 1769 mb gösteriyor ekran kartım {3650}... galiba ekran kartı ramden yiyor ama bunu nasıl düzeltecem????
  4. o zaman güç kaynağı almıyorum cevap verdiğiniz için teşekkürler..
  5. şimdi benim güç kaynağım yeter mi? yetmez mi bi net cevap verir misiniz =)
  6. msn ne geçte bi bana açıkla

  7. simdi o zaman güç kaynağı alıyım mı? alırsamda en uygun fiyatlı olanı hangisidir. ( sistem bir daha değişmeyecektir.)
  8. arkadaşlar ben bir ekran kartı alıyorum alacağım ekran kartım bu: http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3231 ve anakartıma uyumlumu bilmiyorum.. anakartım: http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-8i915pl-g_1x.html acaba bu ekran kartı bu anakarta uyarmı bi sıkıntı olurmu... sistemimin diğer özellikleri işlemci: intel p4 630 (3.0 ghz) ram: 2 gb ddr 400 mhz hdd: seagate 250 gb bide bu güç kaynağı bu sisteme yetermi bu ekran kartını alınca? güç kaynağım: quake LPJ2 şimdiden teşekkürler...
×
×
  • Create New...