Jump to content

16titi

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About 16titi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

16titi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. arkadaşlar bakıyorumda çoğu kişi memnun değil..işlerimin yoğunluğu nedeniyle nete fazla giremiyorum başka bir siteye upload etmemde şu aralar söz konusu değil.indiren arkadaşlar varsa bi zahmet onlar farklı bir siteye upload etsin...emeğe saygı lütfen..!
  2. malesef bazı programlarda var....7,8 gb lık bir arşiv şimdi bunları 100mb bölüp upload etmek zorundayım biraz uğraştıracak ama yakın zamanda linkleri koyarım..
  3. Beğeneceğinizi umuyorum.bu kadar büyük bir arşivi hazırlamak zor oldu..yakın zamanda linkleri koyacağım. programların videosu: [media]http://www.youtube.com/watch?v=-bvGrh5vA5M[/media] ÖNEMLİ NOT: Dosyaları indirdikten sonra girdaap_Men_part01.rar dosyasına sağ tıklayıp klasöre çıkar yapıyoruz.rardan çıkartırken size bi kaç yerde hata verecek bu hata uyarısına kapt deyip geçiyoruz.rardaki bazı dosyaların adı uzun olduğu için hata veriyor.klasöre çıktıktan sonra klasör içindeki girdaap.exe ye tıklıyoruz programımız pc nin sağ alt köşesinde aktif hale gelecek.şayet pc açılışında başlamasını istiyorsanız girdaap menü/önemli/açılışa ekleme burdaki regedit ayarını kendi kurulumunuza göre ayarlayın ben D/ sürücüsüne göre ayarladım.antivürüsünüz program çalışırken yaklaşık 15 portable programa uyarı verecektir.bunların sebebi ise portable programların cracklenmesinden ve bi kaç hack programının olmasından kaynaklanıyor.tercih sizin silebilirsinizde.güle güle kullanın.isteğinize göre menüde değişklik yapabilmeniz açısından şifreleme sistemi uygulanmamıştır.bu arada 2010 sürüm olduğu için bazı programlar eski sürüm yenileri ile değişim yapabilirsiniz.. part1 http://www.badongo.com/tr/file/25214740 part2 http://www.badongo.com/tr/file/25224102 part3 http://www.badongo.com/tr/file/25224685 part4 http://www.badongo.com/tr/file/25256346 part5 http://www.badongo.com/tr/file/25282559 part6 http://www.badongo.com/tr/file/25283867
×
×
  • Create New...