Jump to content

marcusben

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

marcusben's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. arkadaşım strateji olarak starcraft serisi , diablo serisi ve son olarak commandos serilerini kesinlikle oynamalı ve bitirmelisin bunlardan birini dahil oynamadıysan bence strateji acısından eksiğin var demektir. action olarak HaLf Life tum serisi ,max payne serileri , mafia serileri, Crysis serileri diyorum tabi benim fikrim bunlar olmazsa olmaz diye gördüklerim.
  2. kusura bakmayın ama samsung galaxy s 2 buna bin basar .. tartışmam bile
  3. arkadasım xp kur win 7 az bıraz kasar hele ekran kartı konusunda kesın kasar bılhassa oyunlarda mesela pes 2011 kur verim alamazsın mısal cunku denedım:).. malesef:(..
  4. ben pardusun sitesinden indirdim kurdum .. gercektende muhtesem olmus pardus 2011.. ılerleyen yıllarda kendısınden cok daha fazla soz ettırecek dunyada.. bu kesın.
  5. arkdasım aylardır microsoft security essentials kullanıyorum allaha sukur bı aksılık cıkarmadı..pcyıde kasmıyor hele tarama yaparken ayarlardan cpu kullanımını ayarlarsan hıc calıstıgını anlamıyorsun.. onune gelenıde buluyor varsa bırsey eger..
  6. arkdasım yazılımsal bırsey degıl bunun sebebı donanımsal olmalı hardıskınde sorunlu bır kısım varsa bu format atarken ya da formattan sonra karsına cıkabılır .. dıskı hatalara karsı tarat ve otomatık duzelt bıraz ısını gorebılır .. tabı bence.
×
×
  • Create New...