Jump to content

sinerjik

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sinerjik

  1. Adobe Acrobat'ın bir eklentisi olan Debenu PDF Aerialist 13 programının serial'ini arıyorum; yardımcı olabilecek var mı?
  2. [b]@by katre [/b] Bu sorunu daha önce yaşamış birini bulmama inanamadım, bir kaç yerde daha yazmıştım; bulunmamıştı, herhalde ilk kez benim başıma geliyor diye düşündüm. Ancak daha önce bu sorunu yaşamış birini görmek en azından insanın içini rahatlatıyor. En kısa zamanda teknik servisle iletişime geçeceğim. Teşekkürler. [b]@quadcore[/b] Termometreyle ilgili bir ayar yapmadım. Makinenin sıcaklık değerleri, mesajımda belirttiğim üzere normal seyretmekte. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
  3. Cevabınız için teşekkür ediyorum, elimde hava spreyi bulunmamasından ötürü şimdilik bu işlemi yapamayacağım; ama teknik servisle iletişime geçeceğim.
  4. TNCTR severler merhaba, Yaklaşık 8 ay önce aldığım Dell Inspıron N3010 marka ve modelli dizüstü bilgisayarımla ilgili problemler yaşıyorum. Önce konu hakkında pek bilgimin olmadığı ve DELL Support yazılımının tavsiye ettiği BIOS güncellemesini yaptım ve sonrasında bilgisayarım açılışta 10 kere bip sesi çıkarmaya başladı. Sonrasında teknik servis tarafından anakartım değiştirildi. Şimdi bilgisayarım sorunsuz şekilde açılıyor. Ancak fanı sürekli çalışmakta ve neredeyse hiç durmamakta dolayısıyla ses konusunda problem çıkarmakta. Everest programıyla ısı değerlerine baktığımda normal değerler gördüm. (en fazla 50 derece) Buna ek olarak bir de açılıştan genelde 45-50 dakika geçtikten sonra ekran ve ses gidiyordu, şimdi o olmamaya başladı. Ancak şimdi de internet üzerinden video izlemeye kalktığımda (youtube, dailymotion vs.) bilgisayarın ses görüntüsü gidiyor. Ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor, yani fan çalışıyor mesela. Umarım problemlerimi anlatabilmişimdir. Size sorum, bu konuda nelerde problem olabilir ve çözümleri nelerdir, teşekkürler.
  5. Arkadaşlar merhaba, Hızlı okumayla ilgili [b]Hızlı Okuma PRO[/b] adında bir program, şu an Türkiye'de en çok kullanılan programdır. Fakat bu programın setup'ına ulaşmama rağmen bir türlü SERIAL veya LİSANS NO bilgilerine ulaşamadım. Yardımcı olmanız mümkün müdür acaba? [b]Programı indirmek isteyenler için:[/b] http://rapidshare.com/files/267416202/H_zl__Oku.Pro_by_tigress.rar *İçerisindeki Serial kısmı sadece deneme sürümünü açıyor, gerisinde işlevsiz kalıyor.
  6. Arkadaşlar merhaba, Hızlı.OkuPro-LAB adlı programı http://rapidshare.com/files/267416202/H_zl__Oku.Pro_by_tigress.rar buradan indirip kullanmaya başladım. Dosya içerisinde bir serial mevcut. Ancak o serialle çalışan kullanıcı birkaç gün sonra otomatik deaktif oluyor ve yeni bir kullanıcı istiyor. Çözebilmemiz mümkün mü acaaba?
×
×
  • Create New...