Jump to content

desperadoyk

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

desperadoyk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. Hala geçerli ise özelden görüşelim
  2. Dosya içerisinde sildiğimiz işletim sistemlerinin ikonlarını vb. boot ekranında silmek için ne yapmak gerekiyor aceba?
  3. Kardeşim sistemi indirdim anlatıldığı şekliyle eksiksiz kurdum. Ekran çözünürlüğü seçme kısmında hangi ekran çözünürlüğünü seçersem seçeyim ekran siyah olarka kalıyor ve usb belleğin ışıkları sönüyor direk olarak. Hata nedne kaynaklı olabilir???
  4. Arkadaşlar merhabalar http://www.tnctr.com/topic/221381-pascal-usb-multyboot-extreme-edytyon-v20/ konusunda bulunan dosyayı indirmek istiyorum ama dosyanın boyutu malum. mümkünse en altta bulunan turbobit yada letitbit urlyi premiuma çevirebiliecek olan kimse var mı aceba varsa çok makbule geçer.
  5. bypascal kardeşim ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş. Bu şekilde malesef biz işten fırst bulupta hazırlayamıyoruz her ne kadar bize çok gerekli olsada. inş indirip dside kullanmayı düşünüyorum ellerinize sağlık. Malum iş için istediğimden dolyı tüm yorumları okudum. İndirip tam bir açıklama yada deneme yazan olmamış. Sistemin stabilizesi tam olarak nasıl sonuçta iş hayatında kullanmak istiyorum. yapan kişi olarak bana "İŞ HAYATINDA" kullanım için önerirmisin.
  6. kardeş öncelikle öyle kopyala yapıştır şeklinde olmaz. Boot dosyasını format sırasında harddiske yazarve onu yükleme yaparken parçalar senin yaptığın şekilde sadece windows dosyalarının yediğini almış olursun format olayı ayrı olaydır. Sorunun çözümüne gelince şuan aklıma gelen iki çözüm var 1.  harddiski kopyalayı içini siler tamamen formatlarsın ama anlaşılan bu olmuyor ozaman 2. EASEUS Partition Master bu programı kullanarak elindeki harrddikin veri olmayan kısmın birazını (mesela 200 gb) yeni bir bölüm olarak oluşturursun ve onu bağlarsın bilgisayarına ve o bölüme yüklersin win7yi. YENİ BİR İŞLETİM SİSTEMİ KURABİLMEK İÇİN AYRI BİR DİSKE YADA DİSK BÖLÜMÜNE İHTİYAÇ VARDIR AKSİ HALDE ATILMAK İSTENEN SÜRÜCÜYÜ YADA BÖLÜMÜ TAMAMEN SİLİP ÖYLE FORMAT ATAR.
  7. Arkadaşlar selamün aleyküm. Battlefield oyuncusu olarak codu denemek istedim fakat oyundan sıkıldım araç vb. olmamasından dolayı ve elimdeki CoD Black Ops 2 Deluxe Edition sürümünü steam hesabımla birlikte satmak istiyorum. Herhangi bir fiyat belirlemedim ama almak isteyen arkadaşla ortak bir yol bulabilieceğimize eminim. Bunu satıp Crysis 3 almayı düşünüyorum. younu buradan inceleyebilirisniz. http://www.playstore.com/#!/oyun/call-of-duty-black-ops-2-digital-deluxe-edition İçerisinde Cod World at War'da bulunmaktadır oynamadım bile daha :D. Hesap içerisinde 10 adette dota davetiyesi bulunmakta. Almak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atarsa ortak bir fiyatta anlaşabileceğimizi düşünüyorum. Prestij da 50 levelde bulunmakta proilim. DIGITAL DELUXE EDITION İÇERİĞİ Nuketown Zombies Bonus Map - 1960'ların bu sevimli nükleer kasabasında, zombi gruplarıyla savaşın. Nuketown 2025 Bonus Map - Hayranların en sevdiği haritada göğüs göğüse yaşanan kaosu, 1960'lardaki "geleceğin model evi" vizyonuyla yeniden tasvirini yaşayın. Silah Kamuflajı - Özel çoklu oyuncu silah skin'leriyle stilinizi öne çıkarın. (2) Oyuncu Kartı Arkaplanları - Nuketown 2025 ve Zombies'ten esinlenen iki özel oyuncu kartı arkaplanıyla killcam'leri hareketlendirin. Resmi Call of Duty: Black Ops II Soundtrack Albümü - Jack Wall'ın destansı oyun içi kayıtlarının dijital kopyası ve Trent Reznor'dan Theme Call of Duty®: World at War İndirme Bileti - 2. Dünya Savaşı Pasifik ve Avrupa savaşlarını konu alan hikayesiyle Treyarch'ın klasiğinin bonus dijital kopyası.
  8. Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm. Şuan elimdeki sistemin ikinci el olarak eder fiyatını bilmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. sizden ricam tam olarak eder fiyatı yada bir fiyat alt ve üst limiti belirtirseniz sevinirim. Bir de zahmet olmazsa ekran kartlı ve ekran kartsız ederi nedir onu satmak içimden gelmiyor. İşlemcim = i52500 (ksız) 3.3 Ghz Anakart = Asus maximus 5 gene Ram = 4+4 Gb Corsair 1333 Mhz Ekran kartı = MSİ gtx670 OC edition PS = 750 W Cooler MAster Kasa = Cooler Master Elite Hdd = WD 500 Gb Dvd Yazıcı = Pioneer
  9. Selamün aelyküm arkadaşlar ekran kartımı değiltirmek istiyorum Kart http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH5830_DirectCU2DIS1GD5/ alınalı 8 ay ldu garantisi hala devam etmektedir. Fiyat konusunda kesin bişey tam olark bilmiyorum aldığımda 280 liraya almıştım ama şimdi kaça satılır bir fikrim yok ortalamam bir fiyata satmayı düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atarlarsa fiyatı konuşuruz inş.
  10. yanıt ve tavsiyeler için teşlekkürler arkadaşlar.
  11. Selamün Aleyküm cümleten arkadaşlar benim 2 yıllık ttnet sözleşmem dün bitti ve doping net diye bir yerden aradılar. Ttneti arayıp sordum ttnetten bağımsız ayrı bir firmaymış. Buraya üye olupta kullanan varmı hizmetleri nassıldır. Teklif ettikleri paket 8mbite kadar sınırsız ilk 6 ay 39 sonraki 18 ay 54,9 Tl ve modem hediye imiş 3 yıllık garantili imiş ama Türknet firması olarak bunların hiç iyi izlenim bıraktıklarını söylemediler mahkemelik olanlar bile varmış kullanan kimse varmı bunların aslı varmıdır yokmudur sizce geçmelimiyim.
  12. Öncelikle çok teşekkür ederim burak. Sevgili kardşeim burada ufak bir orun var ben bunların özellikleri nedir ne deildir tam bilmiyorum. Bana tam bir sistem şu şunla uyumlu ve o fiyata yapılabilecek en iyi sistem şu diye yorum gerekli çünkü hiçanlamam. Çok teşekkür ederim
×
×
  • Create New...