Jump to content

karinca12

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About karinca12

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

karinca12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Bozuk plak gibi Ben size hırsızmısın demiyorum. Yani hiç bir güvenlik açıklaması yapmamışsınız.
  2. Bakın, XP işletim sistemini siz sadece özelleştirmişsiniz, Harçadıgınız emek karşısında böyle bir tepki almanız sizi sıkmış, sinirlendirmiş olabilir. Ama sizde beni anlayın. Nede olsa bir işletim sisteminden bahsediyoruz. Ben bu soruyu sadece yöneticilere degil bütün kullanıcılara sordum. Ve sorduguma pişman oldum. Böyle karşılanacagını beklemiyordum. Nede olsa buda bir soru. Ve sizin cevaplamanız gereken bir soru. Böyle bir tepki alacagımı düşünseydim bu konuyu hiç açmazdım. Demekki tam olarak sordugumuz sorulara cevap alamıyoruz.
  3. Kusura bakma. Seni sinirlendire bilir. Bence kullanıcıların çoğu merak ediyodur. Bu soruyu soran ilk benmiyim onu merak ediyorum. Buda diğer TNC soruları gibi basit bir soru. Kendinizi kasmanıza gerek yok. Ben suçlamada yapmıyorum. TNC Hakkında soru soruyorum.
  4. Sinirlenmeni gerektirecek birşey yok. Sadece sordum. Olacağını zannetmiyorum ama yinede içimi rahatlatmak amaçı ile sormuştum bu soruyu. Cevabında pek iç açıçı gelmedi ama yinede elinize sağlık.
  5. Selam bEN tnc xp yi kurulı 2 gün oluyor. Herşey süper. Gerçekten kusursuz diyebilirim. Benim tek korkum TNC XP ne kadar güvenli ?. Sakın yanlış anlamayın ama bunu yapan şirket veya firma olmadıgı için ister istemez insanın aklına bu soru oluşuyor. Yani benim sorum sistemde casus her hangi bir yazılım çalışıyormu ? Bu sorum sadece yapımcılara değil. Bütün kullanan kişilere. Ayrıca TNC XP yi yapan kişilere gerçekten çok güzel bir iş yaptıklarını söylemek istiyorum. Sağolun
×
×
  • Create New...