Jump to content

Akinca35

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Akinca35

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Akinca35's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. windows hosting aldım ancak,asp mi php mi html5 mi neleri destekler ne yüklersem benim kolayıma gelir. html5 diye birşey varmış temalarıda çok güzel duruyo bunu kuralabilirmiyim. ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
  2. Softros Lan Messenger 5.1.3 crack bulabilen varmı? :hug:
  3. anlattıkların mantıklı geldi aslında benimde istedigim buydu, ama biraz karışık geldi bana
  4. sk8er_boi teşekkürler.. KintaRo; çok teşekkür ederim üşenmeden böyle bir anlatım yaptığın için  
  5. diyelim ki ben bu dış ip sabitledim, bu dış ip yi dışarıdan giren bir kişi nasıl direk olarak kameraların portuna nasıl baglanacak peki?
  6. medya portları açık onumu sordun?  nat port yönlendirmesi hakkında bir bilgim yok o yüzden birsey diyemiyorum görüntüde donma problemi olur diye düşünüyorum.. kendi bilgisayarımda noip kurulumunu yaptım başka yerdende bağlandım olumlu sonuç aldım yarın iş yerinde denicem
  7. Merhaba Arkadaşlar, iş yerimizde kurduğumuz kamerayı başka bir şehirden izletmemiz gerekiyor, bunun için dış ip mizi sabitlemem gerekiyormuş. İş yeri içindende 192.168.2.100 ip adresinden kolaylıkla izleyebiliyoruz. Fakat bu dış ip sabitleme olayını bir türlü çözemedim. Bir arkadaşım dyndns.org gbi bir siteden bir isim oluşturup kullanıcıadı.dyn.dns.org gbi bir isim alınıp o şekilde yapılabiliyormuş. Bu konuda yardımınızı bekliyorum. Saygılar..
  8. Merhaba arkadaslar, iş yerimizde kurduğumuz kamerayı başka bir şehirden izletmemiz gerekiyor, bunun için dış ip mizi sabitlemem gerekiyormuş. İş yeri içindende 192.168.2.100 ip adresinden kolaylıkla izleyebiliyoruz. Fakat bu dış ip sabitleme olayını bir türlü çözemedim. Bir arkadaşım dyndns.org gbi bir siteden bir isim oluşturup kullanıcıadı.dyn.dns.org gbi bir isim alınıp o şekilde yapılabiliyormuş. Bu konuda yardımınızı bekliyorum. Saygılar..
×
×
  • Create New...