Jump to content

ayuso18

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About ayuso18

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ayuso18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. hayır denemedim sanal makinede VMware uygunmu hangisini kullanayım ??
  2. xp kurulumuna gecmiyo şu 39 dakika kaldı filan yazıyo ya oraya kuruluma gecmek için restart attıktan sonra öyle kalıyo
  3. Arkadaşlar kolay gelsin benim sorunum şu. kendi hazırladığım sp3 lü xp ye nlite kullanarak yaklaşık 15-20 tane program entegre ettim. xp cd mi iso olarak olusturup cdye cektim. fotmak atarken sorun şu ön yüklemeyi yapıyorum c: bicimlerdir,kurulum dosyaları kopyala filan herhangi bi sorun yok. pc restart attıktan sonra asıl kuruluma gecerken siyah bi ekran geliyo ve öylece kalıyo yaklasık 15-20 dakıka bekledim ilerleyip kurulmuyo şimdiden tşklr.
  4. Arkadaşlar kolay gelsin benim sorunum şu. kendi hazırladığım sp3 lü xp ye nlite kullanarak yaklaşık 15-20 tane program entegre ettim. xp cd mi iso olarak olusturup cdye cektim. fotmak atarken sorun şu ön yüklemeyi yapıyorum c: bicimlerdir,kurulum dosyaları kopyala filan herhangi bi sorun yok. pc restart attıktan sonra asıl kuruluma gecerken siyah bi ekran geliyo ve öylece kalıyo yaklasık 15-20 dakıka bekledim ilerleyip kurulmuyo şimdiden tşklr.
×
×
  • Create New...