Jump to content

sinerler

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sinerler

  1. daha önce hard diskten de yükleme yapmıştım ama bu kadar hızlısını ilk defa gördüm. Özellikle hani başta "Kur bilgisayarınızın donanım yapılandırmasını inceliyor" diyo mavi bi ekran geliyo ya orda cd de beklemesi ölümdü. Burda 1-2 saniye sürdü sanırım
  2. kardeş tekrar ellerine sağlık mükemmel bi sistem olmuş, flaşı falan herşeyi ayarlayıp boot edemeyen arkadaş olursa şunu denesin.bios ekranına gelin 1. boot cihazı 2. boot cihazı falan seçioz ya orda en üsttekinde (adı aklımda değil) ona girin muhtemelen hard diskiniz Usb nin üstündedir. Usb yi yukarı çıkarıp kaydedin flaşınız boot olucaktır. Neden bilmiyorum ama bunu yaptıktan sonra 1. boot cihazını cd rom yapmama rağmen yine de flaşdan multiboot ekranı açılıyordu.
  3. kardeşim süper bi sistem olmuş eline sağlık. ben flaştan yükleme yapacağım da bilgisayar açılırken (boot menüsü) cd sürücüsü yerine USb seçmemiz gerekiyor mu?
  4. olur mu öyle şey ya mb başına parası oluyo onun. Ben öyle biliyorum. 130 lira fatura ödediğimi hatırlıorum ben 4 gb kotayla
  5. Win7 ne kadar kaliteli olursa olsun ben xp den vazgeçmem. Bi kere bilgisayarım kaldırmaz zaten. 7 yıllık pc. Özelliklerini siz düşünün artık hadi kaldrıan bi bilgisayarım oldu diyelim yine kullanmazdım heralde. Çünkü yıllardır xp kullanıyorum. Ve hani nasıl desem, sistemin kurcalamadığım yeri kalmadı. Kuruyorum kaspersky i internette rahat rahat dolaşıyorum. Yani "kimse benim bilgisayarımı hack leyemez" güveniyle bağlanıyorum internete. Ama şuan win7 olsaydı bu kadar rahat olur muydum bilemiyorum. ha şu bi gerçek ki teknolojinin sürekli gelişmesiyle gerek oyun dünyasında gerekse iş dünyasında xp nin yerini win7 almaya başladı.
×
×
  • Create New...