Jump to content

Hdv

Üye
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Marien

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hdv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Bence paint kalsın paint.nette screenshot alınıp ctrl+v filan uzun iş olabilir ikiside olsun paint.net ise alternatif olur.
  2. Arkadaslar bilgisayarimda bu tur dosyalar var birkacini anladim [b]Crysis[/b] oyunu ve [b]Youtube'dan MP3 indirme programi[/b] ile ilgili. [b]Digerkilerde onlarla iliskilimi?[/b] [spoiler][img]http://i.imgur.com/fz1nV.jpg[/img][/spoiler]
  3. Tesekkurler verdiginiz bilgiler icin. Ben davetiye sistemi kalkti saniyordum
  4. [color="#FF0000"][b]Oncelikle konuyu nereye acacagimi bilemedim, kusura bakmayin [/b][/color] Benim bir [b]GUGIL[/b] hesabım var fakat Google+'a katilmak istedigimde Adımı ve E-Mail adresimi istiyor yaziyorum su yazi cikiyor; Thank you. To get more information about the Google+ project you can find out more or take a tour. Teşekkürler daha fazla bilgi için tur atabilir vs. Bundan sonra google+ hesabimde acilmis degil (veyada soyle diyeyim nerden girecegimi bulamadim.) veyada aktivasyon vs gelir diye bekliyorum epostamda bir tane bile mesaj yok google ile ilgili. Nasil uye olabilirim? (Davetiye sistemimi var?)
  5. [size="3"]Saol arkadaşım, sorun çözülmüştür.[color="#FF0000"] [b](Kilitlenebilir)[/color][/b][/size]
  6. Arkadaşlar arkadaşımın eski takoz bi bilgisayarı var şimdilik onu kullanmak zorunda kalmıs fakat ekran kartı driver'ını internette bulamamış. Nvidia Geforce2 Mvga - Nvg11A bu driverın indirme linkini verebilecek varmı? [color="#FF0000"][b].:: SORUN COZULMUSTUR ::.[/b][/color]
  7. Acaba torrent linkini paylaşabilirmisiniz?
  8. Aynı sorun benim başımada gelmişti tüm yöntemleri yaptığımda hiç birşey olmuyordu direk format çekince halloldu modifiyeli xp yüzündendi benim sorunum.
  9. Bişe dicem choose your class bölümünü nasıl halledecez hiç bi şey çıkmıyo
  10. Merhaba bülbüller burayı bi canlandırayım dedim
  11. İlgin için teşekkürler fakat vBulletin'in lisans sorunu yüzünden kullanmıyorum
×
×
  • Create New...