Jump to content

helhel

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About helhel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

helhel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ne düşünüyorsun?

    1. abdullahTR
    2. BeNefSE

      BeNefSE

      ayıp söyleyemem...

    3. croteam

      croteam

      Acayip şeyler düşünüyorum.. ama ayıp söylemem.. :DDDD

  2. yuarıda yazılanları okuyunca, orjinal diye aldıgm pc ve win 7 işletim sistemi açba sahtemi degilmi diye düşünmeden duramaz oldum. kullandıgımz win 7 nin orjinalmi sahtemi oldugunu nasıl anlarız? lütfen bu konudada insanları bilgilendirirmisiniz.
  3. yuarıda yazılanları okuyunca, orjinal diye aldıgm pc ve win 7 işletim sistemi açba sahtemi degilmi diye düşünmeden duramaz oldum. kullandıgımz win 7 nin orjinalmi sahtemi oldugunu nasıl anlarız? lütfen bu konudada insanları bilgilendirirmisiniz.
  4. eliniz kolunuz dert görmesin. indirdim, teşekkürederim. eliniz kolunuz dert görmesin. indirdim, teşekkürederim. [color="#0000FF"][b]Teşekkür butonunu kullanın. Uyarı aldınız![/b][/color]
  5. birkaç gün önce excellent-xp-2011'i indirdim ve kurdum. gercekten çok güzel teşekkür ederim. not: daha önce teşekkür edemedim pc ve internet konusunda yeterince deneyimim yok kusrunma bakmayın.

  6. birkaç gün önce excellent-xp-2011'i indirdim ve kurdum. gercekten çok güzel teşekkür ederim. not: daha önce teşekkür edemedim pc ve internet konusunda yeterince deneyimim yok kusrunma bakmayın.

  7. aynı şey benimde başıma geldi hemde ikikere. ilkinde bende o kazzıgı ne yazzıkki yedim fakat ikincisinde ben omları met ettim kanmadım. onları reddettim. onlar milleti kandırdıklsrını sana dursunlar...
  8. Allah onların belelarını verecek. NEMUTLU TÜRKÜM DİYENE.
×
×
  • Create New...