Jump to content

Dexter18

Üye
  • Posts

    637
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dexter18

  1. Cevap yazmama gibi bir durum söz konusu değil. Öğretmen adamım meşgulüm bu aralar. Sabah 6.30 da kalktığım için bazen gündüz uyuyorum. Lütfen bilmeden yazmayın. 

    Sorunuza gelirsek telefonu sosyal medya da gezmede, müzik dinlemede en çok yabancı dizi,film izlemek için kullanıyorum.

  2. kaderimiz aynı seninle @dexter18.

     

    Bende bugün zenfone 2 nin üstüne 100 tl verip iphone 5s aldım. Sonra vazgeçtim 50 tl daha verip lg g3 16 gb versiyonlusunu aldım. Telefon d855tr olduğu için radyo yok. Buna bakarak al. Bu versiyonda radyo olmuyor. Şu an kullannıyorum. Ram 2 gb olması dışında beni üzen pek birşey yok. Bu arada görüntülü görüşme de yok. Eğer senin alacağın lg g3 32 gb modeli ise takas yap derim.

     

    @Extended; marşmelov nasıl yükledin root ile mi?

    iPhone niye geri verdin?

     

     

    Açıkçası arkadaşlar beni ekran küçüklüğü tedirgin ediyor. Tek küçük akıllı telefon iphone 5s ve öncesi. Böyle günde 1 saat oyun oynayan dizi izleyen biriyim. Yoksa 5s çok kral telefon ne bilim kararsızım işte

  3. Lys giriyorsun. Sayısal mf3 ve mf4 oluyor. Yani matematik fen alanında sınava giriyorsun. Web tasarım 4 yıllık yok 2 yıllık okuyorsun. Bu nedenle kaç puan alsanda farketmez bölüme giremezsin öncelik bilgisayar bölümünde okuyanlarda. Boş yer kalırsa girebilirsin ama en yakın Konya gibi illerde yer kalır fakat okumaya  değmez çünkü web tasarımı kurslarda çok daha profesyonelce öğrenebilirsin ilgin ve becerin varsa 2 yıllık okuma kursa git. Ama yazılım alanı çok daha iyi mf4 den iyi bir puan yaparsan yazılım mühendisliği yada bilgisayar mühendisliği yazabilirsin tavsiye ederim.

  4. Arkadaşlar note 2 telefonum var üzerine 300-350 tl ekleyip yeni cihaz almak istiyorum ama 2. el bakıyorum. Aklımda bir kaç model var karar veremedim. 

    1-Note 3

    2-Lg G3

    3-İphone 5/5s

     

    Aslında gönlüm Lg g3 de ama ısınma ve 2k ekranı dolayısıyla batarya sorunu varmış. Note 3 de ise Lte teknolojisi yok malum 4g yakında açılacak. İphone ise ekranı küçük diye arka plana attım. Sizce ne yapayım?

  5. Arkadaşlar beni yanlış anladınız galiba işyerinde modem kurulumu yapma müdahele etme şansım yok driver vesaire kurulmuyor kapalı sistem ben bilgisayara gelen ethernet kablosunu çıkarıp aldıgım modeme taksam o modemde bana kablodaki interneti Wifi olarak verse bu ürün işe yarar mı

    http://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wr710n-150-mbps-n-wan-lan-usb-portlu-kablosuz-client-repeater-ap-wisp-mini-client-router-menzil-genisletici-p-BD303851

    Evet verdiğin linkteki ürün tam olarak yapmak istediğini yapar. Modeme etkisi yoktur. Ethernet kablosunu bu cihaza bağlarsın wifi noktası oluşturur.

×
×
  • Create New...