Jump to content

Dexter18

Üye
  • Posts

    637
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dexter18

  1. Merhaba hocam. Acaba sistem windows mağazası içeriyor mu?
  2. @forjesthocam performance edition un güncel sürümü var mı?
  3. @forjest çok teşekkürler bu ayarlı hali çok daha stabil çalışıyor. kurulumdan sonra ayarların değişmemesi için güncelleme açık mı kalmalı yoksa kapatmalı mıyız?
  4. flasha yazdırıp boot ettim ama uefi çalışmıyor. normal kurulumda setup ekranı geliyor ama uefi kurulum çalışmıyor
  5. Görselliğin bir kısmı Anniversary Update den geliyor. Normal win10 lara yapılmaz. Ya bunu beklemeniz lazım ya da büyük güncellemeyi.
  6. Lg G3 veya G4 bakabilirsin. Android istemişsin ama yerinde olsam iPhone 5s bakardım. Ekran boyutu iyi
  7. bootloader içeriyor mu ve klon imei de sıkıntı çıkarır mı?
  8. gpt ve ntfs ayrı konular yani öyle gözükmesi normal
  9. Logitech den şaşma derim. 3 yıl önce m185 mouse aldım. Pilini 7-8 ayda bir değiştiriyorum. Kaç kere yere düştü banamısın demedi.
  10. arkadaşlar benimde bir sorunum var kitkat da twrp aracılığıyla lolipop tabanlı custom rom yüklesem sıkıntı çıkar mı?
  11. Bir kaç kere dene flaslamayı olacaktır. PC donuyor gibi gözükür ama donmaz hata verirse yine dene. Sürekli dene olacaktır. Hiçbir şey açılmasa bile telefon pc ye bağlanır merak etme. Bir de sorun tr romu attın diye oluşmamıştır çünkü global sürüme tüm romları atabilirsin. 
  12. Cevap yazmama gibi bir durum söz konusu değil. Öğretmen adamım meşgulüm bu aralar. Sabah 6.30 da kalktığım için bazen gündüz uyuyorum. Lütfen bilmeden yazmayın.  Sorunuza gelirsek telefonu sosyal medya da gezmede, müzik dinlemede en çok yabancı dizi,film izlemek için kullanıyorum.
  13. Apple desteğine laf yok. Telefonla bile süper destek veriyorlar.
  14. iPhone niye geri verdin?     Açıkçası arkadaşlar beni ekran küçüklüğü tedirgin ediyor. Tek küçük akıllı telefon iphone 5s ve öncesi. Böyle günde 1 saat oyun oynayan dizi izleyen biriyim. Yoksa 5s çok kral telefon ne bilim kararsızım işte
  15. Allah Allah niye öyle dedin şimdi :)
  16. Arkadaşlar bu iki cihaz arasında kaldım. Şu an 5s elimde ama g3 ile takas etme imkanım hala var.
  17. Lys giriyorsun. Sayısal mf3 ve mf4 oluyor. Yani matematik fen alanında sınava giriyorsun. Web tasarım 4 yıllık yok 2 yıllık okuyorsun. Bu nedenle kaç puan alsanda farketmez bölüme giremezsin öncelik bilgisayar bölümünde okuyanlarda. Boş yer kalırsa girebilirsin ama en yakın Konya gibi illerde yer kalır fakat okumaya  değmez çünkü web tasarımı kurslarda çok daha profesyonelce öğrenebilirsin ilgin ve becerin varsa 2 yıllık okuma kursa git. Ama yazılım alanı çok daha iyi mf4 den iyi bir puan yaparsan yazılım mühendisliği yada bilgisayar mühendisliği yazabilirsin tavsiye ederim.
  18. Yeni konu açmadan sorayım bende lg g3 sahibiyim. Klon imei li cihaz. Acaba ülkemizde 4g açılınca sorunsuz geçebilirmiyim? Çünkü telefona atılan imei eski bir telefonun imei si ve onda 4g desteği yoktur.
  19. Vay arkadaş çok kararsız kaldım.
  20. İlkokula giden kardeşin akraban varsa onların kitaplarına bakabilirsin. İnternette sınırsız kaynak var.
  21. Arkadaşlar note 2 telefonum var üzerine 300-350 tl ekleyip yeni cihaz almak istiyorum ama 2. el bakıyorum. Aklımda bir kaç model var karar veremedim.  1-Note 3 2-Lg G3 3-İphone 5/5s   Aslında gönlüm Lg g3 de ama ısınma ve 2k ekranı dolayısıyla batarya sorunu varmış. Note 3 de ise Lte teknolojisi yok malum 4g yakında açılacak. İphone ise ekranı küçük diye arka plana attım. Sizce ne yapayım?
  22. Evet verdiğin linkteki ürün tam olarak yapmak istediğini yapar. Modeme etkisi yoktur. Ethernet kablosunu bu cihaza bağlarsın wifi noktası oluşturur.
×
×
  • Create New...