Jump to content

polat_65

Üye
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

345 profile views

polat_65's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. hocam elinize sağlık ama bir sorunum var internet cafe işletiyorum paylaşıma ihtiyacım oluyor  pc paylaşıma açılmıyor ayarları yaptıktan sonra kaydediyorum gene eski haline geliyor .
  2. Arkadaşlar Çok Saolun Ben Pcye 8 Attım Gayet Güzel Çalışıyor  Ama Arada Donmalar Olyo Bunlar Sıklıkla Yaşanırsa Sanırım Windows 7 Dönecem Herkese Sonsuz Saygılar..
  3. Selamun Aleyküm Tnctr Ailesi Sizden Bir Çok Konuda Yardım Alıyorum Bunu Biliyorum Öncelikle Herkese Teşekkür Ederim . Bilmek Ayıp Değil Öğrenmemek Ayıptır .   Arkadaşlar Ben WEb Tasarım Konusunda Kendimi Geliştirdim Ve Şuan Kendi Çapımda Bazı Çalışmalar Yapıyorum.   Geçen Geçtiğimiz Gün Bir İnşaat Firmasından Teklif Aldım Adamlar Bana Kendi Web Sitelerini Kurmam İçin Benle Konuştular  Şimdi Asıl Mesele Adamlar Benden Sözleşme İstiyor. 4 , 5 Sonra Gürüşmem Var Adamlarla Gidip Sözleşme İmzalayacaz.   İlk Defa Sözleşme İmzalıyacam Birisiyle Şimdi Sözleşmem Hazır Ama Bu Sözleşme İçin Devletten Yada Belirli Bir Kurumdan İzin Almam Gerekirmi ? Gerekiyorsa Bu İzinleri Hangi Kurumlardan Alacam  Bu Konuda Yardım Ederseniz Sevinirim    Şimdiden Herkese Teşekkürler.
  4. Selamun Aleykum Arkdaşlar Öncelikle Hayırlı Ramazanlar  Arkadaşlar Ben Cafe İşletiyorum Cafemde 20 Tane Pc Var Ana Pc Yani Servere Windows 8 Formatını Yükledim Yüklemede Veya Kullanmada Hata Yaşanmıyor Diğer Müşteri Masaları İse Xp  Yanlızca  Windows 8 Üzerinden Yaplaştıqım Dosyaları Xpde Göremiyorum Xpde Paylaştıklarımı Windows 8de Görüyorum Ama  Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşkkürler.
  5. Selamun ALeykum Arkadaşlar  Arkadaşlar ben pcme windows7 veya 8 kurmak istiom yardımcı olurmusunuz.   Pc Özellikleri: Ram: 2 Gb  Kingston Hdd: 1 Tb Samsung İşlemci: 2.00 Ghz İntel Pentium Dual Cpu    Windows 7 Yada 8 Hangisini Kaldırır Lütfen Yardımcı Olun :/ :whistle:     
  6. [quote name='Googleßeta' date='02 July 2012 - 06:34 ' timestamp='1341203660' post='1217827'] Virüslü dosyaların kökten silinmesini istemiyorsan kaspersky deneyebilirsin. [/quote] Ben 1 Tb Lik Dosyalarımı Gözden Çıkartamadığım İçin Sadece Vürüsten Kurtulmak İstiyorum Dosyaların Silinmesini İstemiyorum....
  7. [center]Slm TNCTR Ailesi Biliyorum Sizden Çok Yardım İstiyorum Ama Bilmemek Ayıp Deqil Öqrenmemek Ayıp ! Arkadaşlar Benim Pc de Vürüs oLDuqundan Dolayı Çok Hata İle Karşılaşıyorum Bende Format Çekip Tüm Gerekenleri Yükleyiip Deep Freeze Yüklüorum Ama Ben Sorunsuz Bi Pc İstiyorum Ve Bazı ÖnemLi Dosyalarım Vürüslenmiş Ben Dosyalarımın Silinmeden Sadece Vürüsten Kurtulmasını İstiyorum Ve Önerebileceğiniz Proqramları Sizden Rica Ediyorum... Şimdiden Teşekürler[/center]!
  8. Değerli Arkdaşlar Biliyorum Brn Çok Soru Surdum.İnanın Benin Kendimi Geliştirdiğim Tek Forum Burası Şimdi İse Bilgisayarıma Vista Yükledim Ama Vista Bazen Donuyo Bazen Çok Kasılıyor Ben Bu Sorunu Nasıl Çözmeliyim Yaptıklarım: Anti Vürüs Programlarıyla Defalarca Taradım (Avira 2010 Anti Vürüs Kullandım) Advance System Care 5 İle Derin TaramaLar Yaptım (Advance Lisansını Almıştım) Pc'm Özellikleri İntel ® Celeron ® CPU E 1400 @ 2.00 GHz 2.00 GHz 32 Bit İşlemcili 2 GB Ram 667 Mghz 512 Mb Ati Readeron Ekran Kartı Ben Windows 7 Yükledim Çok Donuyordu Vistaya Geçmek İstedim Bundada Aynı SorunLarı Yaşıyorum xP Kullanmak İstemiyorum Xp Kullanmak Beni Deli Ediyor ... Şimdiden Yardımlarınız için Teşekürler...
×
×
  • Create New...