Jump to content

ilbaystyle

Üye
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ilbaystyle

  1. [font=Verdana][size=3][img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/539506_358552304233765_870433222_n.jpg[/img] aşağıdaki linklerden takip edebilirsiniz. [code] facebook.com/Oyunskop [/code] Katılankatıldım yazsın konu düşmesin , daha fazla kişi görsün.[/size][/font]
  2. kardeş torrent var zaten ne dert ediyorsunuz ki türklerin böyle bir sitesinin olmamasını?
  3. sata driverlı xp kurmayı dene düzeletecektir yeni nesil notebook'lar tanımıyor xp'yi.
  4. microsoft win8'i çıkarmayaydı eyiydi

    1. Cyph3r

      Cyph3r

      onun yerine su vereydi eyiydi :D

    2. CaNCaN
  5. Evet arkadaşlar sorum şu benim laptopumun driverları win7 üzerine yüklenebiliyor ben xp kursam da yükleyebilir miyim acaba? yükleyemezsem,driver entegreli bir xp mi yüklemem gerekir?
  6. [quote name='safranos' date='26 May 2012 - 00:35 ' timestamp='1337985357' post='1205111'] http://www.tnctr.com/topic/201599-xp-professional-sp3-2012-mayys/ burdaki xp yi indirin ve kurun sata driverler ekli ve mayıs güncel xp sorunsuzca kurulacaktır.... [/quote] peki benim bios'dan herhangi bir işlem yapmama felan lüzum yok değil mi? normal kurulum gerçekleştirdiğim de herşey olacak.
  7. Öncelikle selam.başlıkta da belirttiğim gibi elimde packard bell ts11-hr modeli bir laptop var.bu kendi windows 7'si ile birlikte sorunsuz olarak gelmişti.taa ki ben xp yüklemeye kalkıncaya kadar.xp yüklediğimde sistem tamamen yükleniyor fakat xp'nin yükleme ekranının ardından bir mavi ekran çıkıyor ve bilgisayar kendini yeniden başlatıyordu.buna çözüm bulamadım.sata ekli xp kur felan dendi ama pek birşey anlamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
  8. çok saçma,emin ol indirim yaptılarsa o anlaşma eylülde bitmez,süreyi uzatırlar.
  9. açmadan önce bi arama yapsaydın keşke ama bildiğim kadarıyla söyleyeyim. Programları eklemek için katılımsız>addon şeklinde eklemen gerek.Forumda araştırma yaparsan nasıl addon yapılır,örnek addonlar nelerdir bulabilirsin.
  10. yav adam satış yapmaya gelmiş almayan etmeyen mac logosunu niye soruyor? =)
  11. o makaleler yerine din kitapları okuyarak başlarsan işe baştan kazanırsın
  12. arkadaşlar web sitesine pdf halinde bir dosya attım diyelim,bundaki yazıları google görüp indexler mi acaba?
  13. büyük ihtimal EKE58'in hazırladığı çalışmadır,ellerine sağlık güzel yapıyor bu işleri kendisi. bi göz at derim XP bölümündeki EKE58 çalışmalarına.
  14. teşekkürler. fiyat olarak nasıl özelliklerine göre sizce?
  15. bari ikiniz de kötü deseydi =) şimdi hepten çıkmaza düştüm
  16. Packerd Bell notebook'u olan varmı?sağlam mıdır değil midir?bikaç birşeyler yazabilirseniz iyi olur almayı düşünüyorum şu makineyi [code]http://www.darty.com.tr/e_commerce/NOTEBOOK/PACKARD-BELL/TS11HR-704TK-p-62577-c-24.htm[/code] nasıldır bi iki kelam ederseniz süper olr.
  17. Ekranımın çözünürlük değerleri aniden değişti,benim monitorümün değerleri yerine şu resimdeki gibi değerler ortaya çıktı ve benim eski kullandığım 1440x900 civarı bişey di sanırım onu geri getiremiyorum [img]http://i.imgur.com/Y25GP.png[/img] pc bilgilerim:[img]http://i.imgur.com/1Oq2C.png[/img]
  18. hoş olmuş iyi olmuş ama kurulum ekranında biraz fazla reklam var gibi-hoş senin işletim sistemin ama- bence onlar yerine daha sade ve şık görüntüler koyabilirsin onun dışında harika bi sisttem.teşekkürler =)
  19. Başvuru:Geliştiricilik Kullandığınız Dağıtım:Ubuntu Kullandığınız Sürüm:11.10 kulladım ama ekran kartım karalistede olduğundan 10.04 e dönüş yapmak zorunda kaldım Ne yapacaksınız:tasarım Ne biliyorsunuz:ileri derece photoshop,gimp,corel draw,freehand mx Kendinizi Tanıtın:kendi halinde pc başında takılan bir insanım tasarımla uğraşmayı seviyorum daha önceden arkadaşlarıma da bu konuda yardımlarım dokundu size de yardım etmek isterim =)
  20. arkadaşlar sistem özelliklerim şu şekilde ; , -8gb ddr3 memory -500gb hdd -nvidia geforce gt540m (2gbvram) -intel icore i7 işlemci bu özelliklerde nintendo wii emulatorunde oyun oynarken fps degeri kaç olması gerekiyor bende 20lere kadar düşüyor sorn sistemde mi anlayamadım? yosksa ekran kartı ayarlarıya ilgili bir düzenlemeye mi gitmek gerek cevaplarınızı beklıyorum
  21. imkanı olan birisi başka bir siteye up.edebilir mi acaba?
×
×
  • Create New...