Jump to content

yalnız28

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About yalnız28

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

yalnız28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. siteye her geçen saat yeni rüya tabirleri ekleniyor.. bu gidişle türkiyede rüya tabiri denince akla www.ruyatabirievi.com gelecek ) içerik olarak çok fazla yorum barındırıyor ve eklenmeyede devam ediliyor.. ayrıca mobil uygulamasınıda yüklemeyide unutmayın cebinizde bir rüya tabiri kitabı taşıyın linkten indirebilirsiniz. [font="Arial Black"]http://www.appsgeyser.com/getwidget/RuyaTabirleri[/font]
  2. arkadaşım sitenin yeni teması çok tatlı olmuş ) bağlantılar akıcı ve çalışıyor.. henüz çalışmayanına rastlamadım ) ayrıca mobil android uygulamanıda indirdim gayet iyi..
  3. herkesin ilgisine çok teşekkurler.. [color="#0000FF"][b]Flood yapmak yasaktır. Uyarı aldınız.[/b][/color]
  4. www.ruyatabirievi.com sitesine android işletim sistemli mobil cihazlarınızla girdiğiniz zaman otomatik olarak android uygulama indirmeyi önerecektir..hayırlı uğurlu olsun..
  5. [quote name='6489426' date='05 August 2011 - 13:46 ' timestamp='1312544818' post='1057408'] senin gibi arkadaş her eve lazım. ben site açıyorum ama arkadaşım kendi sitesiymiş gibi ilgileniyor. helal [/quote] eskiden çok uğraşırdım forumlarda ve site merakım vardı..ondan olsa gerek ilgileniyorum.
  6. arkadaşlar aşağıdaki linkten sitenin android uygulamasını indirebilirsiniz.. rüyalarınızın yorumu herzaman sizlerle olacak..hayırlı uğurlu olsun. http://www.appsgeyser.com/getwidget/RuyaTabirleri
  7. sitenin android uygulamasınıda ben yaptım.. arkadaşıma hediye olarak ) ama android markete yüklemek için para istiyorlar.başka yanınlayabileceğimiz bir yer varmı yada nasıl.
  8. islami bir rüya tabiri kitabı tüm kitaptaki rüya tabirleri eklenecek siteye...
  9. tabiki ubeydullah insanlar birşeyler yapıyor paylaşıyor yaptıkları emek verdikleri siteleri bizler gibide genel izleyicilerde takılıyoruz fenamı )
  10. yeni kurulmuş bir site bence sık kullanılanlara eklenebilecek tarzdan, www.ruyatabirievi.com içeriği her gün biraz daha zenginleşiyor.. siteye alfabetik ekleme yapılıyor herhalde..hergün yeni kelimeler geldikçe bence türkiyenin en iyi rüya tabiri sitelerinden biri olacak.. [color="#0000FF"][b]Flood yapmak yasaktır[/b][/color]
  11. Sürekli değil ama Rüya Gördüğümüzde İhtiyacımız olan sitelerden biri www.ruyatabirievi.com tabi ki eşe-dosta da tavsiye edilebilir. malum her zaman rüya görmüyoruz..ihtiyaca binaen )
×
×
  • Create New...