Jump to content

dds25

Üye
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dds25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. [quote name='&ULTİMATE&' date='27 August 2011 - 02:26 ' timestamp='1314401215' post='1070489'] Emin olun Nokia artık bitmiştir. Abd Nokia ürünlerini ülkesine sokmuyor. Sebebi çok pahalı ve yazlımsal yetersizlik. Evet size aynen katılıyorum. Ben bir Nokia fanatiği olarak artık nokiayı bıraktım. Bir uygulama veya oyun kurmak isterken sertifika ve süresi geçmiş sorunlarından bıkmıştım artık. Gerçi onuda bir çin sitesine imei nosunu girerek,bu siteden gelen cer ve key dosyalarıyla programları sertifikalandırıp çözmüştüm ama telefonu gözden çıkardığım için imei nosunu bir cin sitesine girmiştim. Her neyseki artık Samsung markalı ve android işletim sistemli bir telefona terfi ettim. Hem program sorunu yok hemde sertifika sorunu. Nokia bana göre artık Androide geçmelidir.
  2. dds25

    Acronis İmajı

    Teşekkür ederim mfaykan, tavsiye ettiğin programı dener, sonucunu paylaşırım. İyi günler.
  3. Merhaba, benim sorum acronis true image programı ile ilgili. Daha önce denedim. İstediğim gibi olmadı. Sorum şu. Acronis ile imaj aldıktan sonra eğer bilgisayara normal sadece format atılırsa, imaj geri yükleniyor. Ama eğer format öncesi birde fdisk yapılır yeni bölüm falan oluşturulursa bu sefer imaj dosyası yüklenmiyor. Benim sorum ise fdisk ve bölümlendirme işlemleri sonrasında da acronis true imaj programının imajını nasıl geri yükleyebilirim.
  4. Zaten ben Ticaret Lisesi Muhasebe bölümü mezunu biri olarak F klavyeyi hiç bakmadan 10 parmak ve çok hızlı bir şekilde yazıyorum. Okuldayken daktilo dersine girince ne kafamız şişerdi ama. Eski Facit daktilolardan bir sürü hepsi takır tukur yazı yazıyor. Dersten sonra adeta beynimiz zonklardı.
  5. Şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum. Artık pkk itlerinin başlarını koparmak lazım. Bunlar çok fazla şımartıldılar. Ve en önemlisi bu işi yapacak olan kahraman ordumuza karşı yürütülen bu psikolojik savaşa son verilerek, derhal ordumuzun moralinin yükseltilmesi, savaş gücü ve azminin artırılması gerekmektedir. Yani ordumuzun bu itlerle uğraştığı yetmiyormuş gibi, bide artık psikolojik savaş ile morali daha fazla düşürtülmesin. Artık birtakım siyasi ve amerikan tertipleri bitsin. Halkımız ordusuna sahip çıksın ve biraz sesini yükseltsin, biraz olaylara tepki vermeyi öğrensin artık. Arap ülkeleri bile bizden daha tepkili.
  6. Doğum gününüz kutlu olsun, sayın eke58.
×
×
  • Create New...