Jump to content

DamonSalvatore

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About DamonSalvatore

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DamonSalvatore's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. öncelikle tüm elektriksel kablolarını cıkarıp baştan tak belki bu yüzden olabilir. mavi ekran hatası vermesi ekran kartının arızalı olabilceğine işarettir.tavsiyem birde başka bi ekran kartı tak öyle kullan bakalım aynı hataları ve bulanık görüntüyü vericekmi vermez ise sorunun ekran kartındadır.virüs ile alakalı bi mesele değil !
  2. kardeşim o zaman sorunun yazılımında sitesinden en son gücel sürümünü yüklemeni yada windows update ile son sürümünü güncellemeni tavsiye ederim. ha tüm bunlar olmazsa farklı bi ekran kartı tak bilgisayarına birde öyle dene sonra sonucu konuşalım
  3. Avast 1.sırada çok komik olmuş bu tablo sana önerim VIPRE ANTİVİRÜS (digerleri gibi bilgisayarını kasmaz) ayrıca millette bir marka hevesidir almış başını gidiyor. nod32 hayranları hala akıllanmıyor malesef
  4. [quote name='kralturk02' date='16 September 2011 - 02:14 ' timestamp='1316128486' post='1080303'] ekran kartım hd 4650 xp 32 bit hatta windows 7 kurarken pc ekran kartını tanırken kapanıyor :S ekran sürücüsünde birşeyler var ama [/quote] bende 4650 kullanıyordum. xpde sürücü kurarken ekran siyah olmaz direk seçenek gelirdi yeniden başlat diye win7 de sürücüyü kurarken ekran siyahlaşır yaklaşık bi 10-15sn bekledikten sonra geri kendine gelirdi.daha sonra sistemi resetler güzelce kullanırdım.biraz daha detaylı anlatsanda yardımcı olsak siyah ekran kac saniye kalıyo mesela ?
  5. [img]http://www.samsung.com/ch_fr/microsite/wave/images/samsung-wave-723/gallary_wave723_005.jpg[/img] Samsung 7233 Wawe 723 Almanı Tavsiye Ederim. Google Amcadan Aratırsan Rahatlıkla tüm özelliklerini bulabilirsin .
×
×
  • Create New...