Jump to content

StoneKing

Üye
  • Posts

    250
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

6565 profile views

StoneKing's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

15

Reputation

  1. Açıkçası ben izledim de deneme amaçlı kurdum. Normalde LDPlayer ve inatbox APK 'sı ile birlikte tüm maçları izliyorum. Film, dizi gibi şeyleri de tarayıcı ile hallediyorum. Bana göre bilgisayarda en iyi maç izleme kombinasyonu "Emülatör+APK"
  2. Konuda paylaşılan program mı uyarı verdi hocam? Onu denemedim. @caprice77'nin paylaştığı program çok iyi çalışıyor. Ben de sadece ilk kurulumda sürekli link kısmında kalıyordu, silip tekrar yükleyince düzeldi. @forjestüstadın paylaştığı linkteki m3u uzantılı dosyalardan tr06. ve tr08. numaralılar VLCplayer ve PotPlayer'de çalışıyor.
  3. Programı dediğiniz şekilde link yoluyla yaptıktan sonra sürekli link sayfasına yönlendiriyordu. Sildim, az önce tekrar kurdum acaba bu sefer olur mu diye ve hiç link ekranı falan gelmeden direk IPTV'ye yönlendirdi. Gerçekten kendi kategorisinin en iyisi olarak tecrübe ettiğim program oldu, sayenizde.
  4. Başlayacağım da ne kadar çok türevi var her bir elementin. Dediğiniz gibi likit önemli ama önemsiz hiçbir şey yok bu e-sigarada Şu an Vaporesso Revenger Kit'ini arkadaşım yolladı. Tankı, coili, likiti, sigara içim için gereken diğer şeyleri de halledince bakalım nasıl olacak.
  5. Sigara yerine e-sigara kullanmaya başladıktan sonra öksürme, nefes darlığı, koku vb. kötü sigara etkilerinde azalma olmuş muydu? Bu tür cihazlara gerçekten erişim çok kısıtlı ve pahalı. Umarım sigara ve türevlerine ihtiyaç duymazsınız/duymayız ama işte bağlıyız 🪨 Özelden atma şansınız varsa ben de bir bakmak isterim çünkü orijinal olmayacak ürünlerin (pil,coil,likit vs.) etkisi çok kötü olacaktır. Aslında sigaraya bağlılık değil artık o yüzden e-sigara ile buhar bağımlılığını giderebilirim diyorum. Siz nikotin sakızı ile nasıl bir sonuç aldınız? Aldığınız ürünün linkini özelden atabilir misiniz?
  6. Çok geçmiş olsun abi. Sizinle aynı kanaatteyim, sigara kullanacağıma e-sigara kullanırım daha iyi hem dediğiniz gibi kesinlikle buhar tiryakiliği artık bende ki. Öyle olmasa iğrendiğim şeye tekrar dönmezdim. Sigarayı bırakacağım dediğim zamanı çok iyi hatırlıyorum. Elimde ekmek poşeti eve giderken merdivenlerden çıkıyorum affedersiniz ama köpek gibi nefes alıp veriyordum. Kendi kendime dedim ki "sen ne yapıyorsun?" o andan 1 yıl sonraya kadar çok iyiydim. Hayatta olduğumuz müddetçe çok da büyük konuşmamalıymışız dedim tekrar başlayınca çünkü kokusuna dahi tahammül edemiyordum onca yıl kullanmama rağmen. Umarım size de böyle bir an denk gelir de iradenizin temelini sağlamlaştırıp bıraktırır. Ben güvenilir ve uygun fiyatlı bir yer bulduğum an bahsettiğim Pod türü elektronik sigaraya geçmeyi düşünüyorum. Sizin de tavsiye edebileceğiniz satış yeri ve ekipmanları bulabileceğim güvendiğiniz yer ve size göre olmazsa olmaz dediğiniz şeyleri de okumak isterim.
  7. Evet çok fazla kullanıcı yorumu gördüm, gerçekten de bir an önce alıp sigara illetinden kurtulmayı dört gözle bekliyorum. Senin adına çok sevindim abi, darısı benim başıma. Önerileriniz veyahut yazdığım ürünler ilgili düşünceniz ne çok merak ettim. İçmediğim ve bıraktığım o rahatça nefes aldığım günleri biliyorum ve umarım hiçbirine ihtiyaç duymacak kadar irade sahibi olup bırakırım Elbette ki zararlı ancak sigara kadar zararlı olmadığına artık o kadar eminim ki en basiti @kmlnrikpc abi gibi yüzlerce insanın yorumlarını okudum. Günde 3 paket içip şimdi e-sigara ile tamamıyla ve sonrasında duman-buhardan vazgeçenler de var. Akciğer röntgenlerinin örneklerini paylaşanları da gördüm. Şu an için kendi araştırmalarıma bakacak olursam sigara bıraktıran en etkili yöntem e-sigaradır.
  8. Merhabalar ve iyi günler sayın TNCTR ailesi. Yaklaşık 10 yıldır sigara kullanıyorum, 2020 yılında askere gitmeden 1 hafta önce bıraktım ve 2021 Ocak ayına kadarki yaklaşık 1 yıllık süreçte 1-2 tane içtim. Bıraktıktan sonra sigaranın her şeyinden tiksinme, içilen ortamda nefes alamama ve kokusuna aşırı derece hassasiyet oluşmuştu. Maalesef 2021 ocak ayında günde 1-2 tane ile başladım ve şu an eskisi kadar olmasa da ortalama 12-13 tane ve genelde 2 günde 1 paket hafif sigara içiyorum. Elektronik sigara kullanan ve bu konuda tecrübesi olan bir çok yazı ve yorum okudum başka yerlerde ve bana sigaranın zararındansa e-sigaranın zararı dokunsun fikri daha cazip gelmeye başladı. Vaporesso markayı tercih edecektim lakin 2 gün önce Justfog Minifit Pod adlı bir ürün videosuna denk gelince düşüncelerim değişti. Sigara içim ve çok küçük, kullanıcıların birçoğu da memnun. Ürün sayesinde sigara kullanımını minimuma azaltan çok var ki ben zaten sigaradan bıktım artık içmek istemiyorum yine de içirtiyor kendisini lanet olası şey Bu konuda bana yardımcı olabilecek, fikir verebilecek, kullanılması gereken ürün ve ekipmanlar konusunda tavsiye verebilecek TNC forumundaki arkadaşların görüşleri çok önemli. Cevap verme zahmetinde bulunan herkese teşekkürler...
  9. Hocam sadece "Office" uygulamasını durdurdum diğerlerini aynı bıraktım. @bozart hocanın önerdiği yöntemle saatlerce deneyerek %80-90 fark yaşadım. Laptop aşırı ısınıyor olsa da en azından kaliteli şekilde film, video, maç ve canlı yayınları izleyebiliyorum.
  10. @bozart Çok teşekkürler bariz bir fark oldu. Sadece bilgisayarı kapatırken tekrar etkinleştirmem gerekiyor çünkü ilk açılışta masaüstü pikselleşmişti. Onun dışında dediğinizi 1-2 gün denemeye devam edeceğim. @SoNKraL_ Hocam NVIDIA denetim masasından "PyhsX" işlemcisini harici ekran kartım olanı yaptım(610M). 3D ayarlarından yine "Yüksek Performanslı Nvidia İşlemcisi"ni seçtim. Ardından aygıt yöneticisinden Intel'i devre dışı bıraktım. Canlı yayını da "Brave" tarayıcısından açtım tabii Nvidia'ya da eklemiştim yüksek performanslı çalışması için. Dahili ekran kartını devre dışı bırakınca Nvidia Denetim Masası'na giremiyorsunuz. O yüzden dahiliyi işiniz bittikten sonra tekrardan etkinleştirmeyi unutmayın.
  11. @akillialtay1995 5 dakika 15 saniye sürdü. Ara sıra 8 MB hıza düşüyordu...
  12. @drno01Yok hocam, hep kasılma ve donma oluyor. @SoNKraL_Ayarlardan baktıklarım doğruysa SS'ler şöyle hocam; @durulovicHayır hocam, dediğiniz bağlantıyı nasıl yapmam gerekiyor? Paylaştığım resim üzerinden anlatabilirseniz sevinirim. @kadettiGenelde prizde ve "Yüksek Performans"ta kullanıyorum ve ayarlarım paylaştığınız resimdekiyle aynı. Görev yöneticisinden çalışan uygulamalar da bunlar. @akillialtay1995Hocam deneme amaçlı istediğiniz sunucuların linklerini paylaşın tek tek indireyim.
  13. Şimdi görüştüm "Sisteminizde ve hız değerlerinizde hiçbir problem yok. Hız testi yaptırdı ve ping 10 üzeri çıkmış olsa da değerler yine paylaştığım resimlerdekine yakın çıktı. Ne kablo ne de modeminizde problem yok olsa idi bu değerleri alma şansınız yoktu" dedi. "E peki neden kaliteyi düşür diye ekranıma uyarı geliyor çözünürlük düşük dahi olsa" diye sorunca o konuda bir bilgim yok ancak superonline hiçbir şekilde kısıtlama getirmiyor yayın platformlarına dedi. E driverlarım da güncel, acaba ekran kartım düşük veyahut donanımım mı karşılamıyor?
  14. Normal video oynatmada dediğiniz gibi hiçbir sıkıntı olmuyor ayrıca online izlerken de piksel sorunu görmedim. SSD'yi de alalı 1 hafta olmadı, yazılım programlarıyla bildiğim kadarıyla test ettim hiçbir sorunu yok. Laptopun altına küçük bir soğutucu da koydum. Şu an sadece örnek olması için şimdi aldığım SS'i paylaşayım. 720p'den 480p'ye düşür diyor yav 100 MB hız var. Tarayıcı olarak da @deli_petro06'nın önerdiğini test amaçlı kullanmaya devam ediyorum.
  15. Modem masamın üzerinde laptopun 1-2 metre yukarısında hocam. LAN kablosu ile bağlanıyorum dediğiniz 5GHz ve 2.4 GHz ayarı sadece WiFii için değil mi? Ayrıca hız testleri doğruyu mu göstermiyor yoksa benim bilgisayarım mı çok kötü Bunları söyledim, çalışan arkadaş gelip sadece modeme ölçüm yaptı bir sorun yok dedi. Gelen teknik çalışana telefon ile aldığım video kayıtlarını dahi gösterdim bakmadı bile, eni sonu kavga edeceğiz. Yani siz bu tür şeyleri değerlendirebiliyorsunuz da neden gelen sözde teknik çalışanlar değerlendirmiyor aklım almıyor gerçekten. Bir de üzerine şikâyette bir sorun çıkmaz ise para ödemesi istiyorlar. Yani bu tür konularda ne kadar bilgisiz de olsam gelip durum değerlendirmesini elindeki elektronik ölçüm aletiyle yapıp başka bir ihtimali değerlendirmeyen ve hiçbir şey yok diyen sözde teknik çalışan benden daha bilgisiz.
×
×
  • Create New...