Jump to content

murt4z4

Üye
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by murt4z4

  1. mcEnGin, 22.11.2021 - 23:33 yazdı:

    @murt4z4 etkinleştirmeyle alakalı bir sorun değil, aldığınız uyarı windows sürümü ile alakalıdır. MSDN iso kalıbları ile format atarsanız sorununuz çözülecektir.

    Aşağıdaki linkten orijinal Windows 11 sürümünü indirebilirsiniz. Fakat Bilgisayarınız 8. nesil işlemci üstü, TPM 2.0 destekli olması gerekiyor. Sisteminiz güncel ise sıkıntı olmaz.

    https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11

    Bu siteden hazır bir W11 önerebilir misin sorun çıkarmayacak?

    Veya neye dikkat etmeliyim, MSDN kalıbı ibaresi mi görmem gerek?

  2. Şöyle diyim evet elbet bölmek mümkün ama ben bölünmeden kullanılsın artı MSDN (orjinal) kalıpla birlikte güncellediğimi de birleştirip verdim, bence bu zaten başlı başına ayrı bir güzellik, hem bu şekliylede 8.5GB'lık DVD'ye Rahatlıkla sığıyor onun için ayrılmasını önermiyorum ve Onaylamıyorum..! Eğer güncel bir işletim sisteminin X64 versiyonu nu istiyorsanız forumdaki diğer arkadaşların çalışmalarını inceleyip indirin lütfen, kolay gelsin iyi günler.

     

     

    Eyvallah usta, madem güzellik yapıyorsun bizlere, bu sistemleri ayrı ayrı upload etmen çifte güzellik olur idi, onu demek istiyorum.

     

    Ayrıyetten, diğer çalışmalara da bakıyorum zaten, sisteminiz hoşuma gitmese böyle bir talebi bırak, beğeni bile yapmazdım konuya...

     

    Her neyse, bunu tek tek upload etmek istemeyebilirsiniz eyvallah.
     

    Peki ben bu indirdiğim ISO'dan istemediğim diğer 3 sistemi nasıl silebilirim var mıdır bir yöntemi, bari bu konuda bir yardım eli uzatırsınız heralde ?
     

  3. [b]Bilal kardeşim çıkardığından beri Jixp2'yi kullanıyorum ve bir çok tanıdığıma da kurdum emeğine, ellerine sağlık.

    Jixp3 bekliyoruz ama bu sefer hem Windows XP ve Windows 7 için, umarım yaparsın, kolay gele...[/b]
  4. [b]Programları hiç yükleme, sadece xp için olmazsa olmaz eklentiler olsun ve kişi istediği programı kendi kursun, dediğim gibi sade bir sistem güncellersen indirilme sayısı olabildiğince artacaktır...

    Ayrıyetten bence de yardım şeyini başlata sabitlemektense kısayol atsan başlattaki menüye yeterli olur.[/b]
×
×
  • Create New...