Jump to content

hakan3406

Üye
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hakan3406's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Flash da hazırladığım .swf uzantılı flash dosyaları  Windows  8 de çalışıyor ancak görüntülenmiyor. Sadece üzerine gelip bir kere tıklandığında görünür hale geliyor.   Not: Bu dosyalar windowsun diğer sürümlerinde sorunsuz çalışıyor. Ayrınca AMS 8.2.2 sürümünü de denedim yine çalışmadı.   Lütfen acil yardım. Şimdiden teşekkürler.
  2. On Release evresini bulamadım butonlarda, diğer evrelerde de olmadı
  3. Bir butona RichTextScrollLines komutu verdiğimde RichText deki yazıyı satır satır kaydırıyor. Yani her kaydırma için butona tekrar basmak gerekiyor. Ben butona basılı tuttuğumda sürekli olarak kaydırmasını istiyorum. Bunu sağlayacak komut hakkında yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler..
  4. Program varsayılanı dışında farklı sayfa geçiş efektlerini (Transition - Effect) nasıl kullanabiliriz?
  5. Bu sorunun başka alternatif çözümü olabilir mi acaba?
  6. Çalışma alanını 800x600 yapıp, kiosk-color seçeneğimi işaretlediğimde, 800x600 birimlik alan dışındaki zemini belirlediğim renk olarak ayarlıyor. Ben bunu renk değilde desen, resim vs.. yapmak istiyorum.
  7. Hocam, Project menüsünden Project Setting de Kiosk - Color yaptığımızda çalışma alanı dışında kalan zemini tek renk olarak ayarlıyor. Çalışma alanı dışındaki zemini desen olarak ayarlayabilir miyiz?
  8. Hocam, komutlar çalışmadı. Ben tam anlatamadım. Durum şöyle: Page1: Anasayfa Page2: Kişiler Page3: Oyunlar Page2 deki tree nesnesinin itemleri şöyle: 1. VİDEO (Dialog aç komutu var. Dialog da da videolar var.) 2. KİŞİ1 (komut yok) 2.1. KİŞİ1 BİLGİLER (sayfa üzerindeki Richtextlere bilgileri yazdırıyor.) 2.2. KİŞİ2 RESİMLER (Dialog aç komutu var. Dialog da da resimler var.) Ben şimdi Item1 deki dialogdan açılan videoyu veya Item2.2 deki dialogtan açılan resimleri açıp kapatıyorum. Diğer sayfalara gidip geldiğimde karşıma dialogtaki video veya resimler çıkıyor. Yani Page2 görüntülenmiyor. Bu sorunu çözemedim. Teşekkürler.
  9. Hocam, Page1 de 10 item li tree nesnem var. Page1 den Page2 ye geçip, tekrar Page1 e geldiğimde tree nesnesinde 1. Itemin seçili olmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.
  10. Arkadaşlar, Mouse çalışma sayfasının üzerindeyken Image1 nesnesinin görüntülenmesini, mouse çalışma sayfasının dışına çıktığında ise Image1 nesnesinin kaybolmasını istiyorum. Görüntülenmeyi yaptım ama tekrar kaybolmasını yapamadım. Yardımcı olurmusunuz?
  11. Hocam, Page1'de bir tane Tree1 nesnem ve 1 adet Dialog1 pencerem var. Tree1 nesnesinin items ları şöyle; 1. Hakan CANBAY 1.1. Resimler 1.2. Video 2. Erva AYDOĞDU 2.1. Resimler 2.2. Video 3-4-5 .... 30 a kadar gidiyor. Benim yapmak istediğim; Sadece 1 adet Dialog kullanarak (2 adette olabilir: resim ve videolar için ayrı ayrı) Page1 deki Tree1 nesnesinde; 1.1 'e tıkladığımda; Dialog1 de Hakan CANBAY'a ait resimler 1.2 'e tıkladığımda; Dialog1 (veya Dialog2) de Hakan CANBAY'a ait video 2.1 'e tıkladığımda; Dialog1 de Erva AYDOĞDU'ya ait resimler 2.2 'e tıkladığımda; Dialog1 (veya Dialog2) de Erva AYDOĞDU'ya ait video görüntülensin istiyorum. Takıldığım yer: Tree nesnesindeki koşulu Dialogda nasıl komutlaştırabilirim?
  12. Butona bastığımda kişi bilgileri açılacak yeni pencerede görünsün istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
  13. Teşekkür ederim Kazım Hocam, KintaRo Hocamızında eline sağlık harika bir çalışma olmuş.
  14. Hocam, Bu örnek uygulamayı indiremedim link hata veriyor sanırım. Saygılarımla.
×
×
  • Create New...