Jump to content

Thracian

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Thracian

  1. Dediğiniz gibi editlenmiş versiyondu sanırım. Ben en iyisi başka bi tane bulup indiriyim.
  2. İyi günler. Ben siteden windows 10 indirip kurdum. Mağaza uygulamasını kullanmak istiyordum fakat sanırım indirdiğim sürümde yoktu herhalde. Hesaplar bölümüne giriyorum. Hesabınız bölümü açılmıyor resim ekledim hep resimde ki gibi kalıyor hiç açılmıyor. Bu mağaza uygulamasını nasıl yükleyebilirim. İnterneti biraz araştırdım fakat herhangi bir bilgi bulamadım. Başka bi sürüm mü indirmem gerekiyor acaba. Şu sıralar format atmakta istemiyorum işin açıkçası.
  3. [quote name='coolvars' date='26 May 2012 - 20:30 ' timestamp='1338057040' post='1205435'] nedir bu nerede var.. çalıştıra msconfig yaz enter bas.gelen pencerede hizmetler sekmesinde arka plan akıllı aktarım hizmetinin işaretini kaldırın uygula tamam de yeniden başlat pc yi [/quote] O dediğinide yaptım ama nasıl oluyorsa tekrar aktif hale geliyor. Şimdi yeni bi windows indiriyorum bakalım formattan sonra gene aynı şeyi yaşıyacakmıyım. Aslında o arka plan hizmetinin bigün duracağını bilsem umursamıycamda.. Bitmek bilmiyor.
  4. Cevaplar için teşekkürler. Onboard takıp denememiştim bi ihtimal olabilirmi diye aklımdan geçmişti ama uygun bi zamanda onu denerim. Mayıs güncelde böyle bi sorun yaşadım. Daha önce indirmiş olduğum win 7'de o ekran hatalarını almadan ( mavi,kırmızı,yeşik vs. ) kurdum bi cdde ekran kartı hatası verirken diğer kurulumda hata almadığım için denememiştim. Format atma nedenimde aslında eski olan win 7 son güncellemelerden mi bilmiyorum " arka plan akıllı aktarım " kendi kendine birşeyler indiriyor devre dışı bıraktığımda anca kurtuluyorum ama restart edilince yine aktif oluyor. Çözememiştim bu sorunu yeni win7 indirip kurtulurum belki dedim olmadı o sorunla karşılaştım. Eski win 7 kurdum yine arada kendi kendine arka plan indirmeleri başlıyor benide deli ediyor bu ttnet AKK muhabbetinden sonra internet kota olayı çok değerli benim için hiç bi kb yi boşa harcamak istemiyorum. Tekrar herkeze tşk ederim cvp verdiğiniz için.
  5. Selamlar.. Birkaç gün önce siteden windows 7 indirdim. Format cdsini hazırladım dvd ye yazarken x1 hızla yazdım yavaş olunca daha uzun ömürlü oluyor diye duymuştum. Pc yeniden başlatınca dvd yi görüyor. Windows is loading files. yazısı çıkıyor ama ondan sonra başlıcakken bi anda ekran renkleri değişmeye başlıyor mavi kırmızı yeşil beyaz olup duruyor.. Restart yapıp tekrar deniyorum ama aynı sorun olup duruyor. Bunun bi nedeni yada çözümü var mı ?
×
×
  • Create New...