Jump to content

alphonsoelric74

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About alphonsoelric74

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alphonsoelric74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Kardeş benım dusuncem ama dunyanın parasını dokmeye degmez yazık parana, yok androidmiş bilmem ne geç bunları bak 10 gun once aldım bir incele link aşağıda harika diyebilirim, geniş ekran, dokunmatik yok (olmasında zaten gerek yok) 5 mp cok iyi çekim foto ve video yok yok herşey var. 5 günde sarjı gıdıyor sarjı unutturacak sana dokunmatik ekranların en babası fazla kullanmazsa 2 gun bıle gıtmıyor. Bu telefon 300-320 tl civarı, yok ben garantili istemem dersen dogu da falan yaşıyorsan 200 tl ye alabilirsin benim yaptıgım gibi. [url]http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/stylish-functional/GT-S5610MSKTUR[/url] Şiddetle tavsiye ederim.
  2. Arkadaşlar steam da boş odalarda yanı hazır kurulmus odalarda zaten oynuyoruz arkadaşlarla fakat soyle bır durum oluyor, biz oyundayken baskaları lap diye gırıyor, oynamada sıkıntı yok steam de sıkıntı olan 3 kısı oynayacaksak 3 kısılık server kurmak ıstıyoruz, O kadar para veriyoruz, oyunları alıyoruz server kurupta kendımız oynayamıyoruz bu nasıl iş, işin kötu tarafı bu konularda pek açıklama ve anlatımda yok nette.. Varsa bilen veya kaynak bilen yönlendirsin lütfen.. Teşekkür ederim.
  3. Başlıktanda anlaşılacağı üzere steamda server nasıl kuruluyor örnegin counter de bilen varsa yanıtlayabilirmi acaba.. Teşekkür ederim..
  4. steam server kurmaktan anlayan varmı

    1. asmazh

      asmazh

      Kafam o kadar uçuk ki, ilk önce "selam, server kurmaktan anlayan var mı" diye anladım. Bu adam ne demeye çalışıyor, ne serveri kardeşim diye yorum yazacaktım az daha.

  5. Neşet ERTAŞ asla unutulmayacaksın.. :(

  6. Çok para verilmez yazık derim ben, s2 al daha iyi bence..
  7. Androin işletim sistemine tamamen yeniyim. O nedenle sanırım s2 alıcam yarım sürüm olaylarınıda sizlere sorarım artık, s2 ve glaxy nexus dısında baska önerisi olan varmı acaba.. Hepinize teşekkur ederim bu arada unutmadan..
  8. [quote name='prometheus' timestamp='1347826683' post='1241284'] [b]tavsiye etmediğide zaten S2 fakat farklı bir sürümü [color=#ff0000]i9100 serisi samsung firması kendi üretti[/color][color=#800080] i9100G serisinide[/color][/b] [b][color=#800080]huvai firmasına yaptırdılar [/color]i9100G pili biraz daha uzun diğerine göre ama işleyiş olarak daha yavaş olduğu söyleniyor[/b] [b]ama her halukarda güzel bir telefon ben kullanıyorum şu anda ve memnunum[/b] [/quote] Sarj olayları nasıl arkadaslar bu telefonların, bugun karar vermelıyım yarın alacagım artık.. Yorumlarınızı esırgemeyınız özellikle kullanan arkadaslar..
  9. [quote name='bukibuks33' timestamp='1347825339' post='1241278'] mayıstan beri kullanıyorum [url="http://www.androidtelefonlari.com"]www.androidtelefonlari.com[/url] dan aldım i9100 modelini bulursan al i9100g hiç bir işe yaramaz [/quote] Neden acaba s 2 tavsiye etmiyorsunuz sanırım.. Kullandığınız i9100 serisi nasıldır kullanan bir kişi olarak soruyorum..
  10. Arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere samsung galaxy s 2 almayı düşünüyorum sizlerinde düşüncelerinizi almak isterim degermi almaya bu makina, teşekkür ederim..
×
×
  • Create New...