Jump to content

E.A

Üye
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

1369 profile views

E.A's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Selamın Aleyküm arkadaşlar. Dün öğlen saatlerinde 15 adet facebook hesabı açtım, hesaplara gereken ayarlamayı yaptım ve kapattım. Bugün girdiğimde 15 hesabın 14 tanesi mobil onay istedi. 15 hesabı onaylayacak kadar telefon numarası var elimde ama dünden beri bir türlü mobil onay yapamadım. Kodlar bir türlü gelmedi. Biraz araştırmadan sonra bir iki kaynaktan fb yazıp 3265 e mesaj attığımda kod gelir dediler ama yine gelmedi. Onay kodu almak için ne yapabilirim? Ayrıca onay kodu isterken numarayı nasıl yazmam gerekiyor? 1. 530 ### ## ## 2. 530 ### #### 3. 530####### Hangisi doğru arkadaşlar?
  2. Koymama gibi bir lüksün yok diye biliyorum gmail hesap açarken ya alternatif msn adresi yada telefon numarası istiyor. İkisinden birini girdiğin taktirde hesap açabiliyorsun.
  3. Platinum Hide İP programını kullanıp, tarayıcı geçmişini temizleyip girebilirsin. Platinum Hide İP programını kullanıp, tarayıcı geçmişini temizleyip girebilirsin.
  4. Merhaba arkadaşlar. Bazı nedenlerden dolayı toplu hotmail hesabı açmam gerekiyor. Fakat 5 adet hotmail hesabı açtıktan sonra hotmail daha fazla hesap açmaya izin vermiyor. Ipden dolayı. Modemi resetledikten sonra açmaya izin veriyor ama modemi resetleme gibi imkanım yok interneti bina olarak kullanıyoruz. Modemi resetlemeden ip değiştirme imkanım var midir? Varsa nasıl yapabilirim? Program, cmd kodları vs. Farketmez. Yeterki ip değişsin yeter.
  5. @yasak_ask Bırcok sıteden indirdim denedim serial hatasi ve sertifika hatası verip duruyor bir çözüm bulamadım, telefon hackli zaten. Rarlamadan quickoffice.sis şeklinde tekrar upload eder misin? Mobilim telefon rar açmıyor.
  6. Merhaba Arkadaşlar. Telefonumda uzun süredir kullandığım Quickoffice programı vardı (Full) Fakat telefon servise gidince tamamen sıfırlanmış olarak geldiği için bütün veriler silindi. İnternet ortamını alt üst etmeme rağmen Quickoffice.sis programını bulamadım. Elinde olan var ise verebilir mi?
  7. USB\VID_0AC8&PID_303B&REV_0100

    USB\VID_0AC8&PID_303B

    bu kameramın driver ini bulabilirmisin . w7 de çalışmıo kameram...

  8. Beyler başlıkta belirtiğim gibi Windows 7 SP1 AİO Tüm Sürümler (X86-X64) .iso dosyasını arıyorum. Ocak güncellemeleri entegreli olursa daha iyi olur normal olsada olur. Sunucu vs. farketmez.
  9. Windows 7 64 bit kullanıyorum bir türlü yüklenmedi. [img]http://i.imgur.com/RPXGv.png[/img]
  10. [quote name='oguzhan43' date='18 January 2012 - 09:19 ' timestamp='1326871163' post='1142303'] E.A vimicro chipsetli bir webcam e sahipsiniz öncelikle webcam için kurduğunuz eski sürücüler varsa kaldırın aşağıdaki toolu indirin sürücüyü otomatik bulacaktır http://www.vimicro.com/english/product/ChipTypedetector.zip yada direk aşağıdaki 2 sürücüyü dene http://www.vimicro.com/english/product/PublicDriver/WIN/DRV_VC0303_50Hz_0927.zip http://www.vimicro.com/english/product/PublicDriver/WIN/DRV_ZC0301PLH_070329.zip sürücü yükleme uyarısı alırsanız bu sürücüyü yinede yükle seçeneğini seçeceksiniz [/quote] Dostum verdiğin 3 linkide denedim yine olumsuz. Aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarılı olmadı diye bir uyarı veriyor. İşletim sistemim windows 7 Ultimate 64 BİT Bu arada.
  11. Bilmemekle alakası yok bende 2 sene cafe işlettim çoğu iş yerinin teknik destek ekibinde vs. çalıştım. directxde kurulu ekran kartının kendı drıverlerı da kurulu net paketı 4.0 da kurulu ve sonuç yine aynı. @oguzhan43 Beklenmektesin...
  12. Biz webcam dıyoruz adam ekran kartı dıyor. Alın bunu burdan alın.
×
×
  • Create New...