Jump to content

persia92

Üye
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by persia92

  1. 7 yıldır linux dağıtımları kullanıyorum.Kullandığım dağıtımlar arasında en iyilerden.Avusturya,Almanya,Fransa ve Türkiye tabanlı bir dağıtım.Aur depo ve düşük kaynak tüketimi ile tüketici dostu bir dağıtım.(Arch Linux  2015 te en tüketici dostu dağıtım ödülünü aldı.Manjaro da Arch tabanlı)

  2. bildiğim kadarıyla telefonların en çok şarjını yiyenler sırasıyla şöyle:

    1)telefon hafızasındaki dosyalar

    2)şebeke aramaları

    3)parlaklık

    avea kullanma nedenim hesaplı olmasıydı.askerdeyken arkadaşım yanımda internete giriyordu(hattı vodafone) ama benim ki interneti bırak çekmiyordu.gerçekten pil olarak gsm operatörü çok fark ediyor.şuan turkcell kullanıyorum.hem şarj hem de internet bakımından memnunum.

  3.  

    Telefon üzerinden kısıtlama olabilir usb ayarlarına bakmak lazım,extra olarak,bluetooth üzerinden'de veri transferi + inceleme yapabilirsiniz Blueman'i yüklemeniz gerekir kolay gelsin. :)

    tesekkürler sorunu hallettim.gerçekten çok güzel bir sistem tavsiye ederim.bugüne kadar 20 tane linux dağıtımı kullanmısımdır içlerinden en iyisi bu.tek sorunu masaüstüne uygulamacık ekleyemiyorsun.o da benim için fazla sorun degil.

  4. emeğine sağlık çok güzel bir sistem 64 bitlik olanı kullanıyorum %7 ram yiyor.

    bir sorunum var.cevaplarsanız sevinirim.ben kullandığım bütün linux dağıtımlarında şu sorunu yaşadım.telefonu usb ile bilgisayara bağlıyorum ve telefondaki hiç bir dosyayı açamıyorum ancak bilgisayara kopyalayınca kullanabiliyorum.bu sorunu nasıl hallederim.

×
×
  • Create New...