Jump to content

hakanight

Üye
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hakanight

  1. Mesela not alma programı diyelim. Kendisi bir not eklicek programıma. Sonsuza kadar ekliyebilcek mesela. Daha sonra eklediği herhangi bir notu silmek istiycek. Mesela 100. not. Onu silme butonuna basınca program 100. notu silmek istediğini nerden anlıcak. Umarım anlatabilmişimdir.
  2. Merhaba Benim projem şöyle ; if fileread("klasor.hakanight") < 1 Then filedelete("klasor.hakanight") filewrite("klasor.hakanight",0) EndIf Local $k[1] $form1 = GUICreate("Window",700,600) if fileread("klasor.hakanight") = 0 Then Else filedelete("now.hakanight") ; filewrite("now.hakanight",1) $now = 1 $h = 20 For $now = 1 to fileread("klasor.hakanight") $k[fileread("now.hakanight")] = GUIctrlcreatelabel("KLASOR",20,$h) $h = $h + 30 msgbox(0,"",fileread("now.hakanight")) $now = fileread("now.hakanight") filedelete("now.hakanight") ; filewrite("now.hakanight",$now + 1) Next EndIf Local $idContextmenu = GUICtrlCreateContextMenu() Local $idNewsubmenu = GUICtrlCreateMenu("Yeni", $idContextmenu) Local $new = GUICtrlCreateMenuItem("Yeni Klasör", $idNewsubmenu) GUICtrlCreateMenuItem("", $idContextmenu) GUIsetstate() While 1 Switch GUIgetmsg() case -3 Exit Case $new EndSwitch WEnd Kullanıcı istediği kadar klasör oluşturabilecek ve hepsinin farklı farklı id si olacak. ve o id ye basınca farklı bir işlem görecek. Bunu nasıl yapabilirim ? $a[$b] şeklinde yapsam hata veriyor.
  3. Merhaba arkadaşlar. Sizlere bir sorum olacak. AutoIt ile flash belleği nasıl çıkarabilirim ? Yani usb yi güvenle nasıl çıkarabilicem autoIt ile?
  4. Kardeş. Biliyorum TCP yi. TCPsend komutu da var autoIt de. Fakat nasıl kullanabilceğim ibilmiyorum. Bi yardımcı olsanız?
  5. Merhaba arkadaşlar. Ben autoit ile server ,client yapıp komut göndermek istiyorum. Fakat nasıl yapabilirim?
  6. Evet. BEn sadece öylesine dedim. Fakat chrome ile yapılamıyormu?
  7. Merhaba. Ben tarayıcı yapıcam. Fakat internet explorer üzerine olmasını istemiyorum. Chrome,firefox,opera gibi özgür ve kendi yapımım gibi olmasını istiyorum. Eğer öyle birşey mümkün değil ise internet explorer yerine barii chrome gibi bir tarayıcı üzerine olabilirmi? Teşekkürler.
  8. Merhaba arkadaşlar. Ben notdefteri yapıyorum fakat GUIctrlcreateedit de ctrl + a yapınca hepsini seçmiyor. Nasıl düzeltebilirim?
  9. Kardeşim. Ben şu şekil diyorum. Gta da nasıl araba sağa sola dönüyor? O şekil.
  10. Kardeş. İlk başta düşündüğün için saol. FAkat öyle yapmayı bende biliyorum. Ancak araba aşağı doğru dönmüyor. İşte tıkandığım nokta orası.
  11. Herkes projemi alabilir. Belki işinize yarar. VE size hatırlatmak isterim. Ben bu projeyi sizin sayenizde yaptım. Adlibregister komutunu sizden öğrendim. arkaplanın saydam olmasını sizden öğrendim. Yanii sizin sayenizde yaptım.
  12. run("notepad.exe "&@scriptdir&"\çalışma.txt") Bu şekilde olabilir.
  13. cevap verebilirmisiniz arkadaşlar?
  14. Arkadaşlar birazcık daha geliştirdim. Hataları giderdim. Arkaplan müziği filan koydum. Buyrun ; https://hotfile.com/dl/243298410/4c0eb53/game.rar.html   - Lütfen yardım edin arkadaşlar.
  15. Merhaba arkadaşlar. Ben can sıkıntısından 2d araba oyunu yaptım. Fakat bu oyunun gelişmesi gerekiyor. Ben arabanın sağa sola dönmesini yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Eskisi : https://hotfile.com/dl/243292684/aec98b1/game.rar.html Yenisi [Biraz Geliştirdim. arka plan müziği,hata giderme, arkaplan saydam] : https://hotfile.com/dl/243346711/18677d0/game.rar.html   Oktuşlarıyla gidiliyor. Sağ oktuşu ileri - Sol oktuşu geri
  16. Merhaba arkadaşlar. Ben bir kelime yazacağım o kelimeyi metnin içinde arıycak. Veya bir dosya arıycak. Veya benim hazırladığım programda bir yazı arıycak. Onun gibi birşey biliyormusunuz? Yardım edermisiniz?
  17. Kardeş inceledim fakat bir sonuca ulaşamadım. Yapmaya çalıştım Program Yanıt vermiyor. Acaba sen yapıp açıklamalı şekilde yazarmısın?
  18. Merhaba arkadaşlar. Atıyorum ben GUICtrlcreatepic ile bir resim oluşturdum. Onu nasıl döndürebilirim? [Programın içinde dönücek]
  19. Merhaba arkadaşlar. Konunun başlığında belirttiğim gibi acaba autoit ile bir dosyanın kısayolunu masaüstüne oluşturabilirmiyiz? Teşekkürler.
  20. İşte bu! Diğer aradığım cevaplardan! Hepsini teker teker regwrite yapmama gerek kalmadı!
  21. Merhaba, Mesela uzantısı txt olan bir dosyamız var. O dosyayı benim yaptığım program ile birlikte aç yapınca o txt dosyasını okumasını istiyorum. Mesela hakan.txt diye bir dosyamız var. Ona sağ tıklayıp birlikte aç yaptık. Ve benim yaptığım programı seçtik. Benim yaptığım program o hakan.txt ile açıldığını nerden okuyacak? Yani onun içeriğini nasıl okuyacak. {Lütfen Fileread demeyin. Fileread ile okutulduğunu biliyorum fakat o birlikte açılan dosyanın dosyanın adını,konumunu nerden bulucam?}
  22. Programımın içinde mesela GUIctrlcreatepic ile bir resim oluşturdum. O resim.
×
×
  • Create New...