Jump to content

seyomontana

Üye
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

seyomontana's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. kardeşim şehir dışına satmayı düşünüyormusun
  2. almışken 300 Mbps alıyım diyorum :). Ama güzel ülkemizde dolandırmaktan başka bi iş yapmıyor ttnet hız çok yavaş. Yok neymiş adil kullanım kotasıymış abi sınırsız internet hiç kısıtlanır mı yaa.
  3. arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.   Acaba bu ürün nasıl ?    http://www.vatanbilgisayar.com/Network%20Aksesuar%C4%B1/asus-rt-n12-rt-n12-300mbps-kablosuz-4-port-router--access-point--universal-repeater/productdetails.aspx?I_ID=69383   Ben kafaya koydum asus almayı düşünüyorum :)
  4. Arkdaşlar başlıkta da belirttiğim gibi kablolu internetimi kablosuz yapmak istiyorum.   Evimde 1 adet zyxel ...... modem var kablosuz özelliği olan. çoğaltıcı  ile üst kattaki abime kablo çektik.   abimde 1 masaüstü 1 laptop var bende 1 masaüstü 1 laptop var(modem bende)   üst kattaki laptop internette çok yavaş yani kablosuz interneti pek iyi çekemiyor.   şimdi ben üst kata çektiğim kabloya  bir modem bağlayıp kablosuz net yapmak istiyorum...   ACCES POİNT mi Router Mi? nasıl bi modem alıp istediğimi yapabilirim ya da ne yapmam gerekiyor. ilgililere şimdiden teşekkür ediyorum.   NOT: Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :)
  5. kardeşim benim laptop asus k55vj sx031d windows 8 kullanıyorum 7 de driver sorunum var. şu ana kadar çokğu oyunu açtı yeni oyunlardan ama bazı eski oyunları açmada sorun var.   İstersen şu uyumluluk modlarıyla bi oyna win xp sp2 sp3 win7 moduna getirip açmayı bi dene
  6. dediğim gibi mp4 video indirmeyi bi denermisin
  7. hangi siteden indirmeye çalıştınız videoyu mesela ben windows 8 kullanıyorum bazı siteler hata veriyor onlarda da video türü flv olunca siz mp4 formatlı videoları indirmeyi deneyin. video inerken %99 olunca mı bu hatayı veriyor??
  8. kardeşim en yakın zamanda ayrıntıları paylaşcam.... benim uğraşmamın nedeni şu eğer ki flash bellek tamamen bozulsaydı sağ tıklayıp boyutuna baktığımda boyut 0 a 0 gözükürdü ama benim flashın boyutu gözüküyor. mesela cd alıyorum bozulunca boyut 0 gözüküyor ama bunda durum farklı :D
  9. Arkadaşlar ilginçtir flash belleğin içindekileri silme seçenekleri de gözükmüyor . dos ile biçimlendiremedim, hp usb disk storage de işe yaramadı daha birçok proğramla denedim xp win 8 vista ile denedim olmadı. yok flash 16 tl lik bişey ancak bu bozulan ikinci flash belleğim kıl oldum yapmak için hırslandım :)
  10. hiçbiri tedavi edemedi maalesef ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim...
  11. kardeşim akşam denedikten sonra sonucu yazarım ilgin için teşekkür ederim
  12. 16 gb lık sandisk cruzer flash bellek biçimlendirme hatası yardım arkadaşlar... arkadaşlar 16 gb lık flash belleğimi biçimlendiremiyorum. Bu sorunun çözümü var mı yoksa flash ı çöpe mi atıyım? Disk yazma koruması hatası alıyorum...
×
×
  • Create New...