Jump to content

ClapTonApp

Üye
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ClapTonApp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Merhaba arkadaşlar,forumda aramama rağmen fazla bir şey bulamadım.Autoitte bir gui yapmak istiyorum.Bu gui başlıkta da belirttiğim gibi web site adresinin arasına değişkenler yazacak.Örneğin guiye editbox1 ekleyeceğim.Editboxa merhaba yazacağım,alttaki butona "İşleme Başla" ismini vereceğim,bu butona bastığımda web adresinin arasına merhaba yazacak.Örnek web sitemiz http://ornekwebsitesi.com/.html olsun.EditBox1 e merhaba yazıp,butona bastığımda http://ornekwebsitesi.com/merhaba.html olacak,yardımlarınızı bekliyorum,hepinize şimdiden teşekkür ederim.
  2. KintaRo mesaj attıktan sonra kodayı karıştırdım ve o gösterdiğin yeri koda da keşfettim :) ,sizin de mesajınız için ayrıyetten teşekkür ederim.
  3. AMS ya da koda farketmez. :D , cevabınız için teşekkürler "GroupBox" kelimesi bana yetti. :D
  4. Merhaba arkadaşlar,yazının etrafını görüntüdeki gibi kodada ya da amsde nasıl çerçeve ile sarabilirim?"Object" yazısının sonundan dolaşmış,başına dönmüş.Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
  5. $Form1 = GUICreate("Form1", 517, 100, -1, -1 ,BitOR($WS_MINIMIZEBOX,$WS_POPUP,$WS_GROUP), $WS_EX_TOOLWINDOW) Forumdan cevap gelmeyince karıştırdım biraz bunları buldum,sen de emek harcamışsın,ayriyetten teşekkürler. :)
  6. Merhaba arkadaşlar,ben kodada yaptığım bir formda pencerenin üzerindeki simge duruma küçült,ekranı kapla,kapat görevleri bulunan çubuğu yok etmek istiyorum,visual basicde formborderstyle none özelliği ile kapatılabiliyor fakat burada öyle bir şey bulamadım,yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim :)
  7. Teşekkürler,autoiti bir güncelleyeyim.
  8. #RequireAdmin ekliyorum tabi ki fakat 64 bit için genel bir sorun var sanırım.
  9. Windows 8 Pro 32 Bit'de denedim sorun yok fakat Windows 8 Single Language 64 Bit'de denedim dediğim sorun devam ediyor.
  10. Merhaba arkadaşlar,autoitte yaptığım katılımsız programların sonunda traytip ile kurulum tamamlandı mesajı veriliyordu.Windows 7 de çok güzel çalışmasına rağmen Windows 8'de programı kurup bırakıyor,msgbox ları falan göstermiyor fakat görev yöneticisine baktığımda arka planda script açık duruyor,bu hatayı nasıl düzeltebilirim,yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden hepinize teşekkür ederim.
  11. Düzenledim,msgbox 35 yerine 36 kullanıyorum cancele ihtiyaç yok :D , çok teşekkür ederim.
  12. Aslında az değil,o manada anlamadım,ne demek :D ,editlerim bir şekilde,şimdiden teşekkür ediyorum :D
  13. Teşekkürler,fakat çok karışık,bir şey anlamadım :(
×
×
  • Create New...