Jump to content

ClapTonApp

Üye
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ClapTonApp

  1. Merhaba arkadaşlar,forumda aramama rağmen fazla bir şey bulamadım.Autoitte bir gui yapmak istiyorum.Bu gui başlıkta da belirttiğim gibi web site adresinin arasına değişkenler yazacak.Örneğin guiye editbox1 ekleyeceğim.Editboxa merhaba yazacağım,alttaki butona "İşleme Başla" ismini vereceğim,bu butona bastığımda web adresinin arasına merhaba yazacak.Örnek web sitemiz http://ornekwebsitesi.com/.html olsun.EditBox1 e merhaba yazıp,butona bastığımda http://ornekwebsitesi.com/merhaba.html olacak,yardımlarınızı bekliyorum,hepinize şimdiden teşekkür ederim.
  2. KintaRo mesaj attıktan sonra kodayı karıştırdım ve o gösterdiğin yeri koda da keşfettim :) ,sizin de mesajınız için ayrıyetten teşekkür ederim.
  3. AMS ya da koda farketmez. :D , cevabınız için teşekkürler "GroupBox" kelimesi bana yetti. :D
  4. Merhaba arkadaşlar,yazının etrafını görüntüdeki gibi kodada ya da amsde nasıl çerçeve ile sarabilirim?"Object" yazısının sonundan dolaşmış,başına dönmüş.Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
  5. $Form1 = GUICreate("Form1", 517, 100, -1, -1 ,BitOR($WS_MINIMIZEBOX,$WS_POPUP,$WS_GROUP), $WS_EX_TOOLWINDOW) Forumdan cevap gelmeyince karıştırdım biraz bunları buldum,sen de emek harcamışsın,ayriyetten teşekkürler. :)
  6. Merhaba arkadaşlar,ben kodada yaptığım bir formda pencerenin üzerindeki simge duruma küçült,ekranı kapla,kapat görevleri bulunan çubuğu yok etmek istiyorum,visual basicde formborderstyle none özelliği ile kapatılabiliyor fakat burada öyle bir şey bulamadım,yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim :)
  7. Teşekkürler,autoiti bir güncelleyeyim.
  8. #RequireAdmin ekliyorum tabi ki fakat 64 bit için genel bir sorun var sanırım.
  9. Windows 8 Pro 32 Bit'de denedim sorun yok fakat Windows 8 Single Language 64 Bit'de denedim dediğim sorun devam ediyor.
  10. Merhaba arkadaşlar,autoitte yaptığım katılımsız programların sonunda traytip ile kurulum tamamlandı mesajı veriliyordu.Windows 7 de çok güzel çalışmasına rağmen Windows 8'de programı kurup bırakıyor,msgbox ları falan göstermiyor fakat görev yöneticisine baktığımda arka planda script açık duruyor,bu hatayı nasıl düzeltebilirim,yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden hepinize teşekkür ederim.
  11. Düzenledim,msgbox 35 yerine 36 kullanıyorum cancele ihtiyaç yok :D , çok teşekkür ederim.
  12. Aslında az değil,o manada anlamadım,ne demek :D ,editlerim bir şekilde,şimdiden teşekkür ediyorum :D
  13. Teşekkürler,fakat çok karışık,bir şey anlamadım :(
  14. Merhaba arkadaşlar,autoitte msgboxdaki yazıları değiştireceğim,1. butona basınca şu komut,2. butona basınca şu komut işleyecek.Bilmem anlatabildim mi :) , şimdiden teşekkür ederim herkese,iyi forumlar.
  15. Bu yöntemi de denedim,daha iyi aslında,IDMGrHlp.exe kastırıyor biraz.
  16. Cevap için çok teşekkür ederim,fakat araştırırken bir çözüm daha buldum. :D Başlat>regedit   32 Bitte: HKEY_LOCAL_MACHINE>Software>Internet Download Manager  dizini altındaki serial değerini 0 yapın,sağ alttan idm ye sağ tıklayıp çıkış yapın.Tekrar idmyi açın.   64 Bitte: HKEY_LOCAL_MACHINE>Software>Wow6432Node>Internet Download Manager  dizini altındaki serial değerini 0 yapın,sağ alttan idm ye sağ tıklayıp çıkış yapın.Tekrar idmyi açın.   Hayırlı olsun.   Bu çözümü http://www.tnctr.com/topic/235990-idm-surekli-lisans-uyarysy-vermeye-bathlady/ konusundaki bozart nickli arkadaş önermiş.Teşekkür ederiz. :)
  17. Merhaba arkadaşlar,forumda araştırmama rağmen çözümünü bulamadığım bir sorunla karşı karşıyayım.Internet Download Manager sürekli fake serial hatası veriyor.Host dosyasından ne kadar engellesem yine de aynı hata.Bir türlü çözüme kavuşturamadım,hiç bir forumda tam cevabını bulamadım,yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim. :)
  18. İşletim sistemim Windows 7 olduğu için işe yaramıyor,cevap için teşekkür ederim :) Orjinal temayı bozmadan yapmak istiyorum aslında,harici bir şey kullanmadan,cevap için teşekkür ederim. :) Konu güncel.
  19. Cevap için teşekkürler,fakat aeroyu devre dışı bırakınca yine aynı desenler kalıyor.Konu güncel.
  20. Merhaba arkadaşlar,ben Windows 7 kullanıyorum,Windows 8'deki görev çubuğunun görüntüdeki gibi düz renk olmasını istiyorum,programsız bir şekilde nasıl halledebilirim?Yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim. :)
  21. Geri dönüşüm biraz geç oldu,kusura bakmayın,ayrıca cevap için teşekkür ederim.Bahsettiğiniz 35 kblik dosya nedir?
  22. Aynen,ben de çok beğendim,Türkiye'nin gelişmesi açısından iyi olacaktır.
  23. Merhaba arkadaşlar,photoshop cs6 portable indirdim fakat psd ile ilişkeldirilmiş durumda değil,ben de birlikte açtan varsayılan program olarak ayarladım fakat bu sefer de psd dosyalarının simgeleri şu şekilde oluyor: Normal setupu ile yüklediğimde böyle oluyordu: Bunu regeditten falan ilişkilendirmenin bir yolu yok mu,yardımlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim.
×
×
  • Create New...