Jump to content

GoldenStar

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GoldenStar

  1. ctrl + alt + delete birleşimi windowsta sadece pcnin algılayabileceği şekilde yapılandırılmıştır. yani sadece sistem bu tuş kombinasyonunu algılayabileceği içinde engelleyemez. zaten engellenebilse birçok pc kilitleme ve cafe yazılımları da engeller, ama tabi istersen ctrl + alt + deleteye bastığımızda çıkan menüdeki oturumu kapat, görev yöneticisi gibi işlevleri kapatabilirsiniz. (ama yinede imkansız diye birşey demiyorum)
  2. bilgisayarımdan win7yi kaldırıp win8 costumer prewievi kurmak istiyorum. final sürümün çıkmasına az kaldı, yani sormak istediğim final sürüm çıkınca güncelleştirmeyle finale yükseltebilir miyim yoksa en baştan final sürümle mi format atmam gerekecek?
  3. acronis gibi üçüncü parti programlara gerek yok bence Win7'de yedekleme ve kurtarmadan sadece sistem görüntüsünü seçerek yedekleme yapın uğraşmayın.
  4. Amsde CD sürücüsünün kapağının açık mı kapalı mı olduğunu gösterebilme imkanımız var mı? Varsa anlatabilir misiniz...
  5. Ams ve Autoit kullanarak iso duzenleme aracı yapıyorum, kodlama kısmı bitti sayılır ama tasarım konusunda yardıma ihtiyacım var, yardım etmek isteyen arkadaşların öm atmaları olunur.
×
×
  • Create New...