Jump to content

Hemelli

Üye
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hemelli

  1. Not Found HTTP Error 404. The requested resource is not found.   Böyle bir hata alıyorum. Localhost ile.
  2. Abi ne skype yüklü ne de teamviewer. üstelik portu 8080 yaptım. www klasörü içindeki dosyaları tarayıcı ile açınca kodları gösteriyor. çalıştırmıyor kodları.
  3. Listen ipadress port bunları kendime göre düzenliyorum ama olmuyor.
  4. Merhaba php ye başlamak için gerekli programları falan kurdum: eays php, WampServer serveri falan başlatıyorum ama www klasöründeki phpleri çalıştıramıyorum. 404 hatası alıyorum. port olayını falan değişiyorum ama yine de olmuyor. bir de bilgisayarda internet yokken php kodları yazıp çalıştıramaz mıyız?  
  5. Kolay gelsin arkadaşlar,   Ben AutoIt ile herhangi bir IP adresiyle bir alışverişimin olup olmadığını denetlemek istiyorum. Örneğin "173.194.40.51" (google'ın IP adresi) bu IP adresi ile bir alışverişim var mı, yokmu diye kontrol etmek istiyorum. Şu aşağıdaki yöntem çok uzun ve ağır...   Bana direkt sorgu yapabileceğim bir fonksiyon lazım. Net'te böyle bir fonksiyon var mı, ya  da sizin bildiğiniz herhangi bir fonksiyon. Teşekkür ederim.     Func IsDnsConnect($DnsIP)   Local $DOS = Run(@ComSpec & " /c netstat -n", "", @SW_HIDE, $STDERR_CHILD + $STDOUT_CHILD) ProcessWaitClose($DOS) Local $Message = StdoutRead($DOS) TCPStartup() If StringInStr($Message, TCPNameToIP($DnsIP)) Then TCPShutdown() Return True EndIf Return False   EndFunc   ;==>IsDnsConnect
  6. bence fazla kurcalama. istemeden daha fazla bozabilirsin. hemen bir donanımcıya göster derim.
  7. İnternette bu işi yapan bir çok program var. şifre 8 haneyi geçmiyorsa kırman zor da olsa mümkün. ama 8 hanenin üstündeyse vay haline :)
  8. [quote name='yineben' timestamp='1350156381' post='1247629'] Oğlum Bak Gitmeee O.U.V [/quote] Ondan ucuzu var mı? A.M.K [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/icecream.gif[/img]
  9. Dayı oğlu program güzel. Ama daha güzel özellikler de ekleyebilirsin. Mesela, "bilgisayar her açıldığında" diye bir seçenek ya da "klavye ve fareyi kilitle" diye bir seçenek. (Biliyorsundur ki bu, BlockInput() metodu ile yapılabilir.)
  10. Geçen gün Windows Yedi'yi kurdum. Bir kaç gün sorunsuz bir şekilde kullandım. Sonra fare donmaya başladı. Bazen aralıklı donuyor sonra düzeliyor. Bazen hiç düzelmiyor tek çare yeniden başlatmak oluyor. Bazen yeniden başlatmak da çözüm olmuyor. Bazen Aygıt Yöneticisinden mouse modelinin üstüne gelip "Donanım değşikliklerini ara" diyorum düzeliyor. Fare USB girişli. Farede hiç bir sorun yok. Windows 7 driver istemiyor diye driver yüklemedim. Bundan dolayı olabilir mi acaba?
  11. Bu 2. senemdi. Yani 2 defa girdim bu lanet olası ÖSS sınavına!
  12. Merhaba. Ben bu sene Ege Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümüne yerleşen bir zatım. Aslında bana Sosyal bilgiler öğretmenliği çok rahat bir şekilde geliyordu. Ama öğretmenliği pek sevmediğim için Radyo Televizyon ve Sinema bölümünü tercihlerim arasında başa aldım. Bu bölümü başa aldığım vakit kendime güveniyordum ve bu hususta tam kararlıydım. Yerleştirme sonuçları açıklandı ve tahmin ettiğim gibi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü geldi. Bu bölüm hakkında öyle eleştiri yaptılar ki... Beni yerin dibine soktular. "Sana Sosyal Bilgiler Öğretmenliği gelirken nasıl böyle bir bölümü öne alır da gidersin" falan filan... Bu bölümün 5 para etmez olduğunu falan söylediler. Şu an öyle üzgünüm ki... Bana yol yordam gösterecek arkadaşlarım olursa çok sevinirim....
  13. Merhaba İzmir'in güzel vatandaşları. Gayrı ben de o güzel şehirde yaşayacağım.  Şimdi sizlere İzmir hakkında bir kaç ufak soru soracağım. 1) İzmir'de yaşam çok mu pahalı? 2) Herkes İzmir'in tolerans deryası olduğundan bahsediyor, doğru mu? 3) İzmir'de üniversite okumak nasıldır? Teşekkür ederim.
  14. Beyler bana İzmir EGE ÜNİVERSİTESİ (İletişim fakültesi) Radyo Televizyon ve Sinema (İÖ) geldi. Ne diyorsunuz?
  15. Beyler bu gece ÖSYS sonuçları açıklandı. Neleri kazandınız bakim? Ben daha siteye ulaşamadım
  16. Ya sen ne demek istediğini güzelce anlatamamışsın. Ya da şu an kafam allak bullak olduğu için bir şey anlayamıyorum yazdıklarından. Ne yapmak istediğini bariz kıl, sana yardım edeyim.
  17. Teşekkür ederim de ben "ikinci el" maldan çok çekmiş bir insanım. Bir daha böyle bir hataya düşeceğimi sanmıyorum. Yanlış anlama.
  18. Bir kaç gündür İnternet'ten iyi ve ucuz bir laptop arıyordum. Sonunda buldum: Casper Nirvana CNE.2640-8T47P İşte ürün:http://www.casperstore.net/?urun-2497-Casper-Nirvana-CNE-2640-8T47P.html Siz ne dersiniz, alayım mı? Daha güzeli varsa siz önerin...
  19. Teknik destek al. Tamir edeyim derken daha da bozabilirsin.
  20. Şu an göz attım. Casper'ın ürünleri çok ucuz geldi bana. Örnek vereyim: Bir casper ürünü: http://www.casperstore.net/?urun-2932-Casper-Nirvana-CNY-3610-8N35P.html Bir de SAMSUNG ürünü: http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032317/samsung_np350v5ct01tr_titan_silver_notebook Casper'in ürünü daha iyi görünüyor. Fiyatı da ucuz. Buradaki farka anlam veremedim.
  21. TOSBIHA, bende öncelikli. ASUS da olabilir. Tanınmış bir marka olması önemli bence...
  22. Seninle aynı konumdayız. Ben de programlama ile uğraşan bir zatım. Büyük bir ihtimalle bu sene üniversiteye yerleşiyorum. Bir laptop almam lazım amma kararsızım. Senin verdiğin bu laptopun markası pek hoş gelmedi.
  23. Bir kız senden hoşlanmışsa mutlaka kendini belli eder. Senin bunu anlamak için çaba harcamana gerek yok.
  24. Geçmiş olsun. Fazla dert etme. İstersen dava açabilirsin, sonuç verir diye düşünüyorum. Ya da hiç uğraşma bu badireyi kendine ders bil.
×
×
  • Create New...