Jump to content

esprituels

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About esprituels

Recent Profile Visitors

191 profile views

esprituels's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşlar pro mu yoksa enterprise sürümümü daha iyi acaba ? artıları eksileri aynı ise enterprise olarak bırakcam. ?
  2. Tamamen arkadaşa katılıyorum. Kardeşim sen tut yeni bir işletim sistemi yap değişiklik yapacam diye ve bunu radikal göstermek adına başlatı kaldırdın anladık. Ama adam kapatmak için alt+f4 basmak zorundamı. Birşeyi bulmak için mouse sağa sola mı kaydırmak lazım. Tamamen tabletlere yönelik bir işletim sistemi. Masaüstün de kullanmak ( yenilik olsun diye kendini kandıran birkaç grup için güzel görünebilir ) resmen rezalet. Aero gitti tabi ki ram daha az yiyor gibi yada seri atik gibi görünecek. Birazcık diğer sistemlerden örnek alsınlar.
  3. Şunları rica ediyoruz mediafire yüklemekten bir vazgeçin arkadaş ya. 3-5 adam anında indirip kullansın diye diğer tüm üyelere haksızlık oluyor. Yükle turbobit gibi uzun vadeli sitelere herkes faydalansın. Sitede hangi konuya girdimse mediafire ve hepsi ölü. Eline sağlık ama malesef bu upload işi çok can sıkıcı...
  4. hala linkleri düzelten yok. Şu orjinal sitesinde ki enterprise x64 26 ekimde çıkan windows 8 biri yükleyebilir mi arkadaşlar ?
  5. Bunlar full müdür kardeş ? [b] [size=6][background=transparent]tr_windows_8_x64_dvd_915425.iso [/background][/size][/b] [size=6][background=transparent]Olanını indiriyorum. Direk kurabilir miyim ? Herhangi bir lisans kodu ister mi ?[/background][/size]
×
×
  • Create New...