Jump to content

ByDost

Üye
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male
  • Alanya
  • http://www.oemrey.com

Recent Profile Visitors

335 profile views

ByDost's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Kullandıgınız işletim sistemi Orjinal (katılımsız yani içersine her hangi bir dosya entegre edilmemiş hali) mi?
  2. Birisi bana yardımcı olsun lütfen win 8 pro VL kullanıyorum :(
  3. Windows 8'in "etkinleştirme açığı" kapatıldı!   İnanması güç açık sayesinde herhangi bir kişi, yasadışı KMS etkinleştirme yönteminin ardından Windows 8 Pro için bedava olan Windows Media Center güncellemesini uygulayarak tam, "yasal" bir Windows 8'e sahip olabiliyordu. Yani hiçbir para ödemeden, yasal bir Windows 8 Pro'ya sahip olabiliyordu   Anlaşılan o ki Microsoft, bu açığı kapatmış bulunuyor. Zira açıktan faydalanarak Windows 8'in "yasal" kopyasını bedava almaya çalışanlar, artık bunu yapmaya çalışırken aşağıdaki hatayı alıyorlar:   "   Activation error Unable to activate Windows 8 Pro with Media Center. (Error code: 0xC004C4AA) What it means and how to fix it You might see this error after you used the Add Features to Windows 8 app to upgrade your current edition of Windows. The Windows 8 Pro with Media Center edition can only be activated on PCs that had Windows preinstalled, or Windows was purchased on the Windows website or at a retail store. To fix the problem, you need to install Windows with the product key provided to you in an email or with the DVD. If you think you have received this message in error, contact a Microsoft Customer Support representative."   Hatada kısaca "Windows 8 Pro ile Media Center etkinleştirilemiyor" yazıyor ve Windows'u size e-posta veya DVD ile sunulan anahtarla yüklemeniz gerektiği söyleniyor.   Bununla birlikte bu yöntemden daha önce faydalanarak anahtar elde edenler, Windows 8'i hala "yasal" olarak kullanabiliyorlar. Microsoft'un bu anahtarların hangileri olduğunu bulup, onları kara listeye almakla uğraşıp uğraşmayacağı ise bilinmiyor.
  4.   Bilgi için: http://rocketdock.com/ İndirmek için: http://rocketdock.com/download
  5. Telefon ile aktisvasyonu beceremedim İngilizcem olmadığı için. Bilen birisi benimle iletişime geçebilir mi? Team'dan fullesin biri şu Windows'u lütfen. :wave:
  6. Yeni Mak keylerin hiç biri çalışmıyor :thumbsdown:
  7. [quote name='C@NgO' timestamp='1354108225' post='1259627'] Etkinleştirme ayrıntılarında tarih olmalı tarih yoksa o aktivasyon sahtedir.. [/quote] Etkinleştirme tarihi ne alaka?
  8. Kafamı karıştıran şey şu. Bu Windows 8'in üst seviyesi Windows 8 Pro Media Center paketi olan değil mi?Ayrıca Windows 8 Pro tüm erişimleri açık olan bir işletim sistemi. Yani Windows 7 ultimate gibi. Gözüme çarpan şey şu. Uzun zamandır Windows 8 pro kullanıyorum Güncellemelerine kadar aldım fakat Ekran sağ tuş yaptığınız zaman 'ARAÇLAR' ve AERO ayarıda yok. Ama Enterpirse 'de mevcut? Microsoft siteside bunu onaylıyor. Tüm özellikleri açık olan bir Pro işletim sisteminde neden ARAÇLAR özelliği yok?
  9. Bulut bey miydi neydi o arkadaşın yayınladığı Cracklar'dan uzak durun! Yayınladığı crack içersinde "keygen.exe" olarak orta dereceli virüs bulunmaktadır. Bu virüs hakkında Microsoft 'un belirttiği şey ise 'Bu virüs dosyası 5 milyon kişinin bilgisayarında bulunmaktadır!' Bence biraz daha sabredin ve bekleyin. Bu güne kadar kullandığım en iyi ve en temiz orjinalleştirme yazılımı By DAZ 'dan geldi. Ben Windows 7 'ye geri döndüm.
  10. Merhaba arkadaşlar. Adobe master collection cs6 indirdim. Adobe.com 'dan crack yapmam gerekiyor. Deneme sürümü olarak kullandırıyor. Yardımcı olur musunuz? Nasıl cracklayacağım? Crack olan arkadaşım var mı?
  11. Arkadaşlar merhaba. Google aramasında değiştirmek istediğim bir şey var. Yaklaşık 3-4 haftadır yoğun bir şekilde üzerinde çalışıyorum fakat aramadığım yer kullanmadığım bir şey kalmadı. Ama her şey olumsuz çıktı! Bendeki index görünümü; [img]http://c1211.hizliresim.com/13/6/fpu7v.png[/img] Şimdi ismail'in sitesine ait bir bağlantıyı google'da aratıyorum. İsmail (Usluer) sitesinde de görünen indexleme şu şekil; [img]http://c1211.hizliresim.com/13/6/fpu8y.png[/img] bu indexleme şekli için [b]breadcrumbs[/b] eklentisini önermişsiniz. Bunu denedim ama olumlu bir cevap almak istiyorum. Eklenti haricinde extra bir mod paylaşılmış o mod da şu makalede anlatılmış. WordPress Breadcrumb bunuda denedim. Fakat yine olumsuz. Yapamadığım bir şey var sanırım. Birisi bu konuya ayrıntılı şekilde anlatabilir mi lütfen?
  12. [quote name='digitall' timestamp='1352034547' post='1253188'] Arkadaşlar aşağıdaki verdiğim adresteki fon müziğinin orjinali nedir çok duydum ama orjinali ve kimin söylediği vs.. lazım. [CODE]http://www.youtube.com/watch?v=WYipOgBhrd8[/CODE] [/quote] Buyur senin için upload ettim dosya şifresiz http://www.yukletr.com/download.php?file=71cba0610ef5c0063b70b442a5ba2c39
  13. arkadaşlar şunu biri indirip bana gönderebilir mi ya! Lütfen acil lazım http://www.mediafire.com/download.php?nn2oclgfmrgcz14
  14. Şunu biliyorum ve eminim yükseltme işlemi ve FİYATLARINDAN herkes HABERDAR. bu yüzden diyorum boş mesaj atıyorsun diye. Ayrıca kızmadım,
  15. yukarda verileni denedim çalıştı fakat limit doldu birisi indirip bana upload edebilir mi lütfen?[img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/give_rose.gif[/img]
×
×
  • Create New...