Jump to content

WuscHErroR

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About WuscHErroR

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

WuscHErroR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. tesekkur ederim abicim seni cok seviyorum abicim
  2. allah razı olsun her birinizden çok teşekkür ederim :)
  3. bu bilgiler çok daha faydalı oldu çok teşekkür ederim gerçekten son olarak boot özellikli iso formatına yeniden atayabileceğim komut da mevcut mu acaba?
  4.     çok teşekkür ederim yardımlarınız için ama ilk konuda 3 mesaj da toplu güncelleme üzerine bir bilgi paylaşılmış ama tam anlayamadım.  "  for %%f in (*.msu *.cab) do (dism.exe /Image:C:\wim /Add-Package /PackagePath:%%f) " şöyle bir bat dosyası oluşturun denmiş lakin burada update klasör yolnu nerede göstermek gerekiyor
  5. merhabalar, WHDownloader ile windows 7' e ait tüm güncellemeleri çektim sanırım DSIM diye bir şey varmış ve bununla güncellemeleri en iyi şekilde ekleyebiliyor muşuz. Bu konuya dair aramadığım bakmadığım konu kalmadı ama bulamadım. kafayı yeme noktasına geldim lütfen dsim adına elinizde makale yada bilginiz varsa ne olur paylaşın.
  6. merhabalar konudan biraz uzak kalıcak ama sizlerin bilgisine ihtiyacım var asus n55sf notebook sahibim intel i5 işlenci, nvidia gt555m ve intel hd 3000 grafik kartı mevcut. internet üzerinde iatkos, machintosh, gibi farklı mac os sürümleri gördüm benim bu sistemime en uygun olabilecek sürüm hangisi olabilir bir de sormak istediğim driver konusunda büyük sıkıntılar varmış galiba özellikle intel 3000hd ile gt555m ikisini aynı kullanmak çok zor muş bana bu konular hakkında bilgi verirseniz çok minnettar kalırım. (:
×
×
  • Create New...