Jump to content

kaos77

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kaos77

  1. paypala kredi kartınızla üye olun, bir süre sonra kapattırabilirseniz kredi kartınızı kapattırın, artık paypaldan istediğiniz alışverişi yapın payapal ödemeyi sizin adınıza yapacaktır ödeme günü gelipte sizin bankanızdan tahsilat için başvurduğunda bir sürprizle karşılaşacaktır. bu sebepten dolayı bazı yerlerde paypal geçmez.
  2. yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler. o şifreyi bende bulmuştum ama artık işe yaramıyor. ayrıca bu forum sitesinde emeği geçenleri tebrik ediyorum artık böyle yerler kalmadı, tesadüfen keşfettim burayı 2 gün aradığım bir şeyi burda buldum artık buralıyız.
  3. sağolda bana beleş olandan lazım, mesele para değil emeğin karşılığı olmalı tabi, mesele yok kredi kartı bilgileri yok hesap numarası gönder al banka postane dolaş, olduydu olmadıydı dert tasa, hani dedim felanca diye bir program var onunla indirebilirsin yada bende şifre var ben siteyi sömürdüm al şifreyi sende sömür gibi, yada benim aklıma gelmeyen bilmediğim bir yolunu bilen varsa diye düşündüm. diceksinizki haaaa sana ölmüş eşşek lazım, ha bana ondan lazım.
  4. vizyonfilmizle.org  bu sitede en son çıkan film en iyi filmdir mantığı yok sadece en iyi filmler var 2 yıldır oraya takılıyorum partlı ve tek part izleme seçenekleride koyuyolar. birde sinegöz. bilmemne commuydu netmiydi herneyse arşiv filmler var hiçbiryerde bulamayacağınız varlığından bile haberdar olmadığınız tarihe iz bırakmış filmleri orda bulursunuz.
  5. bu sitede birçok çok kullanılan programların türkçe eğitim videoları mevcut ama paralı, bu videoları indirmenin bir yolu varmıdır, biraz araştırdım site bir aralar tanıtım için bedava şifre dağıtmış. önerisi olan varmı?
×
×
  • Create New...