Jump to content

timeone

Banned
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About timeone

Profile Information

  • Male
  • AutoIt
  • AutoIt

Recent Profile Visitors

317 profile views

timeone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Amerika'daki uçaklarda bile 100 MBPS hız sunuluyor, Amerika'ya taşınıyorum :P
  2.   ascii olarak da gösteriyor, çalışıyor program.
  3. AutoIt'im son sürüm (3.3.8.1). Program Files'de bulunan AutoIt dizinine de baktım, böyle bir araç yok?
  4. yönetici olarak çalıştırdığınız da sonuç değişiyor mu? birde farklı bir anahtar oluşturup silmeyi dener misiniz?
  5. Bu seferde çok değişik bir hale geldi. Bir dolu kutu oluyor bir tik geliyor. Arkadaşlar daha fazla yormak istemiyorum sizi olmuyor demek ki.
  6. Merhaba arkadaşlar. Autoit ile ilgili yapılan örnek çalışmalarda gördüm ki herkes projeyi compile etmek için Autoit3Wrapper diye bir program kullanıyor ve bu program çok daha fazla gelişmiş özelliklere sahip. İnternet de bulmaya çalıştım ama bir türlü bulamadım. Autoit resmi sitesinde indirdiğim pakette Compile script diye bir program var fakat aşağıda gördüğünüz gibi çok az özelliğe sahip. Ayrıca Scite de gördüğüm ekran görüntülerinde çok daha fazla özelliğe sahip. Yardımlarınız için teşekkürler. bendeki araç arkadaşlarda ki exe compile aracı
  7. ben checkboxu yoketmek istemiyorum. GUICtrlSetStyle($checkbox, $BS_3STATE) ile ne kadar tıklasan da etki etmeyecek hale getirdim, tekrardan değiştirilebilir hale getirmek istiyorum. Bir türlü anlatamadım derdimi :(
  8. #include <GUIConstantsEx.au3> #include <ButtonConstants.au3> GUI() Func GUI() Local $checkbox GUICreate("GUI", 200, 100) $checkbox = GUICtrlCreateCheckbox("CHECKBOX 1", 10, 10, 120, 20) $Button_1 = GUICtrlCreateButton("CheckBox'u salt okunur hale getir", 10, 40, 170) GUISetState() While 1 $msg = GUIGetMsg() Select Case $msg = $GUI_EVENT_CLOSE ExitLoop Case $msg = $Button_1 GUICtrlSetStyle($checkbox, $BS_3STATE) GUICtrlDelete($Button_1) EndSelect WEnd EndFunc
  9. kodda hiç bir sorun yok, kendi bilgisayarım da denedim ve siliyor, sizin bilgisayarınız da kayıt defteri izinleri ile ilgili sorun olabilir. ayrıca da #RequireAdmin siz kullandım.
  10. guictrlsetstate fonksiyonunu kullanmak istemiyorum. guictrsetstyle ile yaptığım değişikliği geri almak istiyorum. checkboxu $BS_3STATE stiline getirip geri almak istiyorum. ama neyse arkadaşlar, olmuyor ya da ben yapamıyorum. desteğiniz için teşekkürler, artık son çare devre dışı bırakmayı kullanacağım.
  11. Verdiğim fonksiyon metnin büyük harf ve küçük harf olup olmadığını kontrol ediyormuş :p. StringUpper ve StringLower kullanmanız gerekiyor. Örnek vermek gerekirse;  Local $buyukharfecevir = InputBox("", "Büyük harflere çevirilecek kelime yada cümle giriniz.") $buyukharfecevir = StringUpper($buyukharfecevir) MsgBox(64, "Büyük Harfe Çevirilmiş Hali", $buyukharfecevir) Local $kucukharfecevir = InputBox("", "Küçük harflere çevirilecek kelime yada cümle giriniz.") $kucukharfecevir = StringLower($kucukharfecevir) MsgBox(64, "Küçük Harfe Çevirilmiş Hali", $kucukharfecevir) InputBox ile çevrilecek metni değişkene atıyorum. İsterseniz StringLower("METİN") şeklinde de kullanabilirsiniz.
  12. ağabey az önce bat dosyası ile denedim sistemi 32 bit ve işlemcim 64 bit, 64 biti kurmaya çalışıyor.
  13. @mephistooo2 usta sanırsam bu dos kodu işlemcinin tipini alıyor ve bu yüzden de 32 bit sisteme 64 bit kuruyor, %PROCESSOR_ARCHITECTURE kodu işlemcinin türünü alıyor. bu yüzden de arkadaşlar da hata veriyor :( ihşallah yanılmıyorumdur.
×
×
  • Create New...