Jump to content

ReBRoW

Yeni Üye
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ReBRoW

  1.   Haklısın aslında şuanda en iyi teknotek duruyor
  2.   Düşüncen için teşekkürler.
  3.   Bu isimle ilgili baya bir oy var. Fikrin için teşekkürler.     Kardeşim çok sağol ya bunuda notlarıma ekledim. Mümkün olduğunda acele etmemeye çalışıyorum. isim öyle bir olmaliki cuk otursun. Senin önerin hoşuma gitti bakalım.     Evet o iki isimden vaz geçtim. Ben bile bazen neydi bu isimler diyerek karıştırıyorum. Haklısın başka birşey bulmak gerek
  4. thgn.net  ( Turkey Hardware and Gamer Network - Turkiye Donanım ve Oyuncu Ağı )  hgntr.com ( Hardware and Gamer Network Turkey - Donanım ve Oyuncu Ağı Turkiye )  teknotek.org    Bu 3 alan adınından birini alacağım tercihimi 3 düşürmüş oldum. Şuanda farklı bir fikir beyan eden olmadı. 
  5.   Sağol Kardeşim. Fikirlerin. Uyarılarını dikkate alacağım.
  6.   Sence Yazdıklarımdan hoşuna giden budur dediğin varmı. Ama çalma bak hoşuna gideni.  :dribble:
  7. birkaçtane daha geldi aklıma.   teknotek teknotekgaming tgctr ( Teknoloji ve Oyun Topluluğu ) tgc ttgc ( Turkiye Teknoloji ve Oyun Topluluğu )
  8.   Senin önerin nedir. Varmı site ismi aklında.     Hocam Kısaltılmış ismi hoşuma gitmedi www.tost.com ( çif kaşarlı olsun. )
  9.   Şakamı diyorsun gerçekmi.  :whistle:
  10.   fikir için teşekkürler.     Peki alan adı ne olmalı. Oyun severler dedik. Fakat sadece oyun olmayacak donanımla ilgili paylaşımlarda olacak anakart ram ekran kartı işlemci telefon gibi gidiyor. Sadece oyun severler olursa biraz sıkıntı olmazmı     ikisinden birini derken
  11.   İmdadıma yetiştin. Nick beğendim.
  12.   Ben o acıdan bakmamıştım haklı olabilirsin. site ismi yine aynı tghc fakat acılımı şöyle olabilir < Turkey Gamer and Hardware Community > Türkiye oyun ve donanım topluluğu )
  13.   Sadece oyun demiş olsaydım donanımla ilgili paylaşım yaptığımda amacında uzaklaşırdı site. Tam tersi donanım için geçerli İkisinide eklemek istedim. Tabi belki başka bir bakış acısıyla bakmış olabilirsin. Fikirlerin önemli benim için. Tam olarak garip olan durum nedir. Paylaşırsan bende ona göre düzenleme yaparım.
  14. Yazmayacaktım bekledim başka kimse cıkmadı yazan. Demekki benim gibi karar veremedi kimse. Nick desen beğenmedim. avatar desen oda öyle. İmzada birşeyler var ama anlamadım. Bu durumda ne yapacağız..
  15. Arkadaşlar herkese merhaba. Hayırlı Ramazanlar. Site yönetiminin affına sığınıyorum. Umarım kaldırmazlar. Çunki herhangi bir reklam değil sadece fikir alış verişi. Benim kafamda bir proje var. Oyun incelemeleri, haberleri, Donanım ve benzeri konuları paylaşabileceğimiz bir site kurmak. Tabi bu işler kolay değil.  Sadece uzun zamandır düşündüğüm bir hobi. Eğlence amaçlı. Fakat site ismi konusunda tam olarak karar verebilmiş değilim. Bu durumda sizlerden yardım bekliyorum. Kafamda birkaç isim var. Bunları aşağıda yazdım. Sizce hangisi daha güzel. Yada sizlerin başka bir önerisi varmı. gameshardware.net gameshardware.biz tghc.net ( Acılımı < Turkey Gamer Hardware Community > Türkiye oyun donanım topluluğu ) teknotek teknotekgaming tgctr ( Teknoloji ve Oyun Topluluğu ) tgc ttgc ( Turkiye Teknoloji ve Oyun Topluluğu ) thgt.org ( Teknoloji donanım ve oyun ) tght
  16. Tebrikler başarılarının devamı dilerim.
×
×
  • Create New...