Jump to content

berkcanberber99

Üye
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by berkcanberber99

  1. Evet bu linkleri denedim 2.cisi XP için güncellemeymiş. İlki de türkçe diyordu fakat ingilizce çıktı. Anlamadım gitti bir Türkçesi yok. İngilizceyi kurduğum zaman menü dilleri de ingilizceye dönüyor onu da istemiyorum. Şurada : http://155.223.31.253/archive/index.php?d=Internet_Programlari%2FBrowsers&s=n&o=asc buldum fakat ftp kullanıcı adı ve şifre istiyor. IE6SP1TR.rar olarak mevcut.
  2. Teşekkürler fakat bu da ingilizce çıktı. Türkçesini bir bulamadım
  3. Merhabalar eski bir makine için lazım oldu. ( 98/2000/Me için yükseltirken kullanılan setup dosyası ) Arşivci arkadaşlardan elinde olan varsa paylaşabilir mi ? Teşekkürler.
  4. turbobit linkleri hazırsa alabilirim.Eğer upload edeceksiniz mega veya yandex olursa sevinirim.
  5. Çok Teşekkürler. :rolleyes: :rolleyes: Ellerinize ve klavyenize sağlık. Elinizde varsa diğer çalışmaları da merakla bekliyorum.
  6.   Önemli değil.Bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.İyi akşamlar Konu Günceldir.Diğer eski versiyon paylaşımlarınızı bekliyorum. :rolleyes:  :rolleyes:
  7. Ellerinize sağlık teşekkür ederim. :D :)  :)  Elinizde bunlar gibi eski sürümler varsa onları da atar mısınız ??
  8. Hepinize teşekkür ederim.Elinizde bunun gibi eski sistemler varsa paylaşabilir misiniz ?? Geri dönüşünüzü bekliyorum.
  9. Konu Günceldir.Çok Lazım bu XP'ler.Lütfen yardımcı olun. :unsure:  :unsure:  :unsure:
  10. İyi akşamlar öncelikle ben Perfect XP SP3+ Edt V2 linki bulamadım tam olarak nerede ?? 
  11. Herkese iyi forumlar elinizde bu stickerlardan varsa veya bastırabilme şansı olan varsa mesaj atabilir.Teşekkürler.
  12. Arkadaşlar hepinize iyi forumlar eğer ellerinizde aşağıdaki sistemlerden varsa upload eder misiniz ? Neden bunları istiyorsun diye sorarsanız en sevdigim sürümler bunlar.Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Perfect Xp Sp3+ 2009 Cd Edition [701 Mb-1 Cd] Windows XP Fiesta DVD FreshXP Ultra Edition PERFECT XP SP3+ PLUS V2 EDITION Bir de resimlerini bulamadığım bir sistem var o da PERFECT XP SP3+Lite V3 4 Çeşit XP + Program
  13. İyi akşamlar elinizde baris_seven in yaptığı işletim sistemlerinden  olan    Perfect XP SP3+ Plus Edition V2  varsa paylaşabilir misiniz ? Yardımlarınız için teşekkür ederim.      
  14. Çok teşekkür ederim yine mükemmel bir ''Murat Hassoy'' arşivi.
  15. İyi günler hocam.Bende CVS marka uydu alicisi var.Tkgs destekli.1 ay önce güncelleme yapıyordu. Ama su an 4a ya gecmiyor. Surekli versiyon kontrol ediliyor ekranında kalıyor.Acaba yardım eder misiniz ?
  16. Windows 8.1  Professional 32 Bit Öneririm.   (Update 1) ile.
  17. Benim ayın 28'ine kadar hız 3 mbps'ti 28'den sonra ne hikmetse 8 mbps'e çıkarmışlar. Bu arada Kotam 186 GB :whistle:
  18. karadurak acaba 2009 v1 in ekran görüntülerini koyabilir misiniz ?
  19. nickimnickim acaba elinde baris_seven'in diğer sistemleri var mı ?
×
×
  • Create New...