Jump to content

214ner304351ler

Üye
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 214ner304351ler

  1. Arkadaşlar, Windows 10 Enterprise İngilizce arıyorum, siteye baktım ama bulamamdım, MSDN sürüm olursa daha iyi olur turbobit linklerin varsa mükemmel olur. şimdiden teşekkürler.....
  2. Aynı sıkıntı bende de mevcut, bir çok foruma baktım ama sonuç yok
  3. Bilgisayar ekranımızı veya LED Tv ekranını 1,2 veya 4 bölüp ayrı ekranlarda sunum, reklam vs yapmak için bir prğ arıyorum,  örnek 2 ekrana bölüp sol ekranda o günkü içerikler sağ ekranda da o güne özel bir seminer vs varsa onu yayınlamak gibi bir şey bu konuda yardımlarını bekliyorum teşekkürler, 
  4. Güncel versiyon var mı arkadaşlar
  5. Linki yenileme yada Tekrar UL edebilirmisiniz teşekkürler
  6. Öncelikle bu konunun kaç kez açıldığının farkıdayım da aradığımı erişemediğim için tekrar açtım.    Arkadaşımın eski mak. ( çokta eski değil core2duo işlemci 4 gb ram var) XP yüklüydü (kim yüklediyse), bende bir iyilik yapıp en azından Win7 ile güncelleştirmek istedim, sistemi USB den kurulum yaparak ( önce D: sürücüsüne yedekleri aldım önemli dosyaları) C: sürücüsünü biçimlendirdim, kurulum bittikten sonra D: sürücüne bakınca şok şok D: sürücüsünde Windows vs dizinlerini gördüm ve yedekler uçmuş. Bir çok Recovery prğ. ( recuva , recove My files, get data back gibi) kullanmama rağmen dosyalara erişemedim, bana bir yol gösterin nasıl olabilir hangi prğ. Fat32 den NTFS döndüğünden mi dosyalar gitti anlamadım. Yardımlarını rica ediyorum. Teşekkürler.
  7. Arkadaşlar LAN üzerinden mesajlaşmak ve not bırakmak için lan messenger arıyorum Softros LAN Messenger veya başkası olabilir.   Teşekkürler.
  8. Arkadaşlar Yeni DELL notebook aldım üzerine win 8.1 pro kurdum fakat makina açılırken video_dxgkrnl_fatal_error hatası veriyor sonra düzeliyor bu sorun ne den kaynaklanabilir ve nasıl düzeltebilirim, teşekkürler.
×
×
  • Create New...