Jump to content

omurluk55

Üye
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

omurluk55 last won the day on February 23 2014

omurluk55 had the most liked content!

Profile Information

  • Male
  • html
    php
    flash
    photoshop
    web tasarım
    teknik servis
    modifiye işletim sistemi ...
    Bilgisayar hakkında herşey :)

Recent Profile Visitors

378 profile views

omurluk55's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputation

  1. Arkadaşlar merhaba söz verdiğim gibi serimizin 9.videosunuda gün içinde yayınladım bu videomuzda şunları işledik - 2 tane gözden kaçan kısımı düzelttik - Etiketlerimizi listelettik - Etiketlerimize tıklandığında o etikete sahip konularımızı listeledik - Etiketlerdeki sayfalamayı yaptık http://yavuz-selim.com/28/05/2016/185/pdo-ajax-blog-scripti-kodlama-bolum-9 Herkese kolay gelsin arkadaşlar sitem üzerinden takipte kalınız lütfen youtube kanalıma abone olmayı ve yorumlamayı unutmayınız. Sitemde videolarımızıın 1 den başlayara seri halinde yayınladım Gayette güzel bir proje oldu umarım faydalı olur.
  2. omurluk55

    Akinsoft

    merhabalar arkadaşlar bi kafeye windows 7 kurdum ana makinesen pc yönetirken biraz kasıyor sebebi nedir acaba xp de öyle birşey yok ??
  3. ya ben imaj almadan önce imaj atacagım hdd yi partition ile sıfırlıyorum komple daha sonra hazırladıgım hdd olan pc ye o hdd yi takıp norton ghost cd ile ghostlamayı başlatıyorum .. yani tüm bilgisayar anakartlar herşey aynı internet kafe sonuçta bir sorun çıkmaz dmi .. Teşekkürler bu arada cevaplar için. ya ben imaj almadan önce imaj atacagım hdd yi partition ile sıfırlıyorum komple daha sonra hazırladıgım hdd olan pc ye o hdd yi takıp norton ghost cd ile ghostlamayı başlatıyorum .. yani tüm bilgisayar anakartlar herşey aynı internet kafe sonuçta bir sorun çıkmaz dmi .. Teşekkürler bu arada cevaplar için.
  4. arkadaşlar bir net kafeye kurulum yapıcam da windows7 kurup tüm programları herşeyi ayarlayıp norton ghost ile direk digerine kopyalasam  sıkıntı olurmu ben çok kafe kurdum ama hep xp yaptıgım için  7 kurmadım kafeye hiç yani sizce nasıl olur sıkıntı çıkar mı ghost esnasında .. ??
  5. hdd lerini bölersin arkadaşın dedigi gibi her diske ayrı windows kurarsın çünkü aynı windows üzerine biçimlendirmeden windows kurmak bilgisayarı acayip şekilde yavaşlatır (zamanla) .. sen hdd bölümleme yi yap bencede ..
  6. xp ise dedigimi yap işe yarar .. pc nin açma dügmesine bastıgın anda f8 ve f10 a devamlı bas ekrana güvenli mod ag destegiyle güvenli mod tarzı şeyler gelecek güvenli mod en üsttekini seç entere bas tamamdır direk açılır şifre istemeden oradan da şifreyi kaldır bitti.
  7. bence ASUS veya LENOVO tercih etmeni tavsiye ederim .. lenovo IBM malıdır ve saglamdır asusu zaten bilmeyen yok site werecek olursam pcdepo.com war buradan ucuz ve saglam bilgisayar alabilirsin ben sipariş etmiştim arkadaşlara 2-3 tane .. kolay gelsin :)
  8. işletim sistemi xp ise bilgisayar açılırken f8 ile f10 tuşlarına sürekli bas güvenli mod da aç güvenli modda zaten şifresiz girecektir .. daha sonra kullanıcı ayarlarından şifreyi kaldırırsın veya cd den çalışsan xp veya win7 pe yi usb ye yazdır onunlada açarsın biostan başlangıcı usb yapıp yani her türlü yaparsın anlıyacagın :)
  9. saolasın yorumun için birdahkine öyle yaparım kardeşim :)
  10. Arkadaşlar sizler için usb boot etmeyi video hazırladım biostan usb yi başlangıca almayı telefon ile video çektim ve sesli olarak anlattım bu anlatımla windows 7 windows 8 ve 8.1 sistemlerini usb ye kolaylıkla yazdırabilirsiniz.. Bir teşekkürü çok görmeyiniz.. Kolay gelsin Hala yapamayan olursa yardımcı olurum teamviewer aracılığı ile İKİ VİDEO TOPLAM 15 MB DIR USB BOOT ETME VİDEOSU http://yadi.sk/d/K6bcLF3TJhmUE BİOSDAN USB Yİ BAŞLANGICA ALMA VİDEOSU http://yadi.sk/d/1KFCjHyEJhmTf
  11. Arkadaşlar map ile sysrepi diske çıkarttıgımızda map yaptıgımızda gigamex ile geri toplamak için captured yaparken disk görünmüyor neden acaba ? birde klasör içinde degişiklik yapamıyorum önceden yapıyordum sebebi nedir acaba yardım eder misiniz ? ..
  12. ilk başta defult ayarlarına dön kayıt et öyle dene ..   yada   multiboot menüsünü açan tuş hangisi ? samsunglarda F9 veya F12 ydi sanırım aynı sorun casper bilgisayarımda oldu esc tuşu ile multibott menüsünü açtım hdd yi seçtim direk açıldı sistem .. bilgisayarın başlatma tuşuna bastıgın anda f9 ile f12 ye devamlı bas bakalım belki multiboot menü çıkar f8 de olabilir denemen lazım..
  13. sen usb ile formatı dene bi :) biosu falan sıfırlayıp denedin mi ? bide donanımsal bi sorunda olabilir ram veya ekran kartında falan .. ekran kartını çıkarıp on board olarak formatla sistemi öyle dene .hızlı açılırsa sorunu bulursun mesala deneme yanılma yöntemini yapman lazım anca..
  14. başka bir windows 7 ve ya 8 temiz dvd ye yazdırıp dene yada usb den at formatı büyük ihtimal dvd romda birşey war eger masa üstü ise hdd nin sata elektirik kablolarını degiştir anakart üzerindeki yerini ..  bide öyle dene bunlardan biri sorunu çözecektir :)
  15. bana ulaşabilir misiniz size mesaj atıyorum ama mesaj kutunuz dolmuş sanırım gönderilmiyor.. mail attım epostanıza da bakabilirsiniz. 
×
×
  • Create New...