Jump to content

PrestigeMan

Üye
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PrestigeMan

  1.  

    @winvistafik geçen yazmıştım metro uygulamaları açılmıyor hata veriyor diye sanırım karıştırırken buldum.

     

    "Kullanıcı hesabı denetim ayarlarını" en aşağıya aldığımda metro uygulamaları açılmıyor. Bir üst e aldığımda ise çalışmaya devam etti. Bilginize bu arada diğer arkadaşlarda bilgilensin. 

     

    Aşağıda resim attım bu şekilde bırakın.

    Bez naslova.jpg

     

    Bu arada Nvidia telemetry çıkmış bunun için de seçenek düşünüyormusunuz?

    • Like 1
  2. Öncelikle teşekkürler elbette elimden geldiğince birşeyler eklemeye çalışıyorum, yeni özellikler yeni fonksiyonlar vs [emoji4]

    SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

    O zaman takipteyim.

    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

    • Like 1
  3. Merhaba arkadaşlar benim Hava Durumu metro uygulaması ile ilgili sorunum var. Ayarlar kısmından bir kaç ayar kapattıktan sonra oldu ama maalesef ki kapattığım ayarları geri aldığımda uygulama çalışmamaya başladı. Sorunum Hava Durumu metro uygulamasını büyük moda aldığımda bilgilerin göstermemesi geniş olarak ayarladığım da ise gösteriyor ben büyük moda olarak çalıştırmak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.:wub:

    2.png

  4. Arkadaşlar hava durumu aplikasyonu geniş şekle alınca calisiyor büyültüğümde ise çalışmıyor :S çözmedim heryeri kurcalamama rağmen sildim yükledim yine aynı

    On 26.08.2016 at 20:08, 8506furkan yazdı:

    Bu windows 10un yeni güncellemesi ile fps düşüsü oldu bende sürekli oynadıgım oyunlarda. Bir önceki sürüm sanki daha stabildi.

    Edit: Xbox > ayarlar > oyun DVR kapalı yaptıktan sonra fps sorunu ortadan kalkıyor.

    ben sildim komple :D

  5. Here map yada Here WeGO kullanıyorum Pek güncel değil ama iyidir. Kablosuz kullanmak yani internetsiz kullanmak istiyorsan haritayi indirmek zorundasın ios ta kullanıyorum ücretsizdir. Android tede olduğunu biliyorum.

    • Like 1
×
×
  • Create New...