Jump to content

winvistafiko

Üye
  • Posts

    441
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    12

winvistafiko last won the day on September 11 2020

winvistafiko had the most liked content!

5 Followers

Profile Information

  • Male
  • Bursa
  • Programming

Recent Profile Visitors

5795 profile views

winvistafiko's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

523

Reputation

  1. Arkadaşın ne demek istediğini anladım. Anlatılcak bir durum yok. İlginiz için teşekkür ederim öncelikle. Fakat böyle bir düşüncem yok konuyu en başta açarken açıkça belirttim, kendime yaptım, kullanmak isteyen olursa diye de paylaştım. Fikir veren olursa eklemeye çalışırım dedim. Projenin ne olduğunu bilmeden, okumadan açık kaynak yap şöyle yap. Program için bir özellik mi istenmiş, fikir mi verilmiş, böyle bir şey yok. Programa eklenecek fikir, yetenek veya özellik varsa imkanlar dahilinde eklemeye çalışırım.
  2. Fikir verenler, desteğini sunanlar, katkı sağlayanlar oldu ve imkanlar dahilinde bunlar projeye eklendi. Kaldı ki projeye eklenecek bir özellik veyahut bir fikir vermeden, proje şöyle olsun böle olsun gibi akıl vermeye çalışıyorsunuz. Her söylenilen yapılacak diye bir durum yok. Şurda güzelce durumu açıkladım. Daha konuyu okumadan 'Başını sonunu merak etmiyorum, yazdığım gayet açık' vs. Topluluk projesi değil ki neyin serzenişi bu. Yazmış olduğunuz cevabınızda da kalınla belirtiğim yerlerde alınganlık yapıyorsunuz. Halbuki alınganlık yapılacak bir durum yok ortada.
  3. Merhabalar, Öncelikle alıntıladığınız yorum 2015 e ait. İlk sayfaya bakarsanız düzenlenme tarihi 2021. Şuan Vista da çalışan sürüm hangisi
  4. Öncelikle Herkese Merhabalar , @efsane01h Unutmuş değilim, proje benim projem hala fakat iş, ev, aile derken yeterli zamanı bulamıyorum. Uygulamanın şu aşamasında stabil çalışan işletim sistemlerinde alınan ya da dönüş yapılan major bir hata yok. Geri dönüş yapılan hatalarda işletim sisteminden kaynaklı hatalar nedeniyle programın düzgün çalışmadığı görülüyor. Programın eksiği yok mu elbette var. Projenin mantığına uygun fikirleriniz varsa yazabilirsiniz vakit bulduğumda toparlayıp eklemeye çalışırım. @selokan Konunun en başını okuduysanız. Projeyi öncelikle kendime yaptığımı sonrasında sizlerle paylaştığımı belirttim. Ayrıca ticari bir amaç güdülmemektedir. Bu demek değildir ki açık kaynak olmalıdır. Farklı uygulamaları projeye dahil etme gibi bir düşüncem olmadı. Ama farklı uygulamalardaki özellikleri projeye imkânlar dahilinde eklemeye çalışırım. İlginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
  5. Şimdi kontrol ettim link çalışmakta Tekrar dener misin?
  6. Merhaba, aldığınız hatayı paylaşır mısınız?
  7. Merhabalar, Güncellemeler eski kaldığından dolayı sistem açığını uygulama tespit etmiş. İşletim sisteminizi güncellemelerini yaptığınızda zafiyetin kapanması gerekmektedir.
  8. Merhabalar; Link aktif çalışmaktadır.
  9. Merhabalar; Türkçe olmasada ingilizce oluyor Uygulama açıldıktan sonra üst tarafta dişli ikonuna basın gelen ekrandan cetvel ve kalem olan ikona tıklayın gelen menüden regional sağda germen yazar tıklayınca dil listesi açılmakta buradan da English demenizle dil değişmiş olacaktır.
  10. Merhaba, .NET Framework sisteminizden kaldırıldı mı? Uygulamanın çalışması için .net framework 4.5.2'ye ihtiyaç duymaktadır. Diğer bir ihtimal modifiye edilmiş işletim sistemi kullanımlarında karşılaştım. İşletim sistemi kütüphanelerinde bir sorun var gibi görünüyor. Eğer modifiye edilmemiş sistem kullanıyorsanız admin olarak cmd yi açıp aşağıdaki kodu çalıştırmalısınız; sfc /scannow Bu kod sisteminizi onarmaya çalışacak. Hata hala devam ediyorsa aynı cmd ekranı üzerinde farklı bir onarım olan aşağıdaki koduda çalıştırıp denemelisiniz; dism /online /cleanup-image /restorehealth
  11. Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
  12. Merhabalar, link çalışıyor görünüyor. Onedrive sitesi açılması lazım.
  13. An itibari ile çalışıyor gözükmekte, belki Ms in link kısaltma sisteminden kaynaklı olarak yönlendirmemiş olabilir
  14. Uygulamanın bulunduğu yerde Ayar.ini dosyası olması lazım. Dosyayı açtığınızda DebugMode=True yapıp kaydeder misiniz. Uygulama açılırken çıkan hataları klasöre kaydetmesi lazım. Elimde Windows 8.1 Embedded Industry yok. Normal sürümler üzerinde test ediyorum, açılıyor. Kullandığınız Windows 8.1 Embedded Industry orj. msdn kalıbından mı kurulum yapıldı. Yoksa Modifiye edilmiş bir sistem midir?
  15. 6.7 nolu sürümü ile 11.3 arasında baya değişiklik var ama.. Sisteminizde .NET 4.5 sürümü kurulu değil mi?
×
×
  • Create New...